Urumçi'de burka yasağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maalesef sadece burka meselesi değil bu. Yapılan daha başka zulümler var. Sizinle birlikte gülmeyi isterdim ama zulmün hiçbir şekline gülemiyorum.

Bence biraz daha araştırın bu konuyu. Eksik bilgiye sahip olabilirsiniz.

abla adı üstünde onlar Uygur Türkleri..ortadoğu ile mi alakıalı bilemiyorum ama türkiye cumhuriyeti arap ülkelerine kapılarını açarken kendi kanından olanlara vize istiyor.bu iki yüzlülükten midem bulanıyor.

hani cumhurbaşkanı kökenlerimiz önemli atalarımıza sahip çıkalım kültürümüzü kaybetmeyelim diye coşuyor ya işte ona fırsat ortaasyada ki kardeşlerimize sahip çıksın önce.

ben zaten sizin zülum dediğiniz şeye değil, malum kesimin israil konsolosluğu diye arada toplanıp hiç ilgisi olmayan binayı taşlamasına gülüyorum.

ben zaten sizin zülum dediğiniz şeye değil, malum kesimin israil konsolosluğu diye arada toplanıp hiç ilgisi olmayan binayı taşlamasına gülüyorum.

Bunun konuyla alakası? neyse ya belliki sizin bir konuda nefretiniz var ve her konuya bu nefretle yaklaşıyorsunuz. İyi günler size.

Bu insanlarin seyahat ozgurlugu yok. Pasaport verilmiyor. Basin da ''hacca gidemiyorlar!'' Diye geciyor. Bir bak sadece hacca mi gidemiyorlar yani. Cin'in materyalist bir ideojisi oldugu icin verim dusuyor diyerek orucu yasaklamisti. Adamlarin calisma sekli bu. Bu tur seylere donem donem her ulke maruz kalmistir oyle veya boyle. Dayimin calistigi fabrikada da namaz kilmak yasak mesela. Cunku namaz kilmayanlar karinca gibi calisirken, namaz kilanlar namaza diye gidip kac saat donmuyorlarmis. Her isletmenin ve ulkenin calisma sekli farklidir. Vardir bir sebep diye dusunuyorum. Burka yasagi da asil ozgurluktur bence.

neden kimse TV ye çıkıp ağlamıyor ,4 parmak yapmıyor? Orada ölenler ,işkence görenler müslüman değil mi ?
Müslüman demek arap demek diye mi görüyorlar ? Kendi düşüncesindeki hocaları ulemaları neden hiç bu insanlar için vaaz vermiyorlar ?
Küçük kızların evlenmesinden kadının doğurma şekline kadar her şeye karışıp islam böyle diyor diyenler Türk müslümalara neden kayıtsız kalıyor ?
İkiyüzlülük bu kadar açık belli edilmez ki , ayıptır günahtır.Ufacık çocuklar ölüyor orada haber bile yapılmıyor.Nerede müslüman El-kaide boko-haram,işid ...Hani bunlar Allah için cihat yapıyorlardı ?

Sizin özgürlük anlayışınız bu kadar zorla kapanmak kötü ama zorla açılmak kötü değil
sayfa sayfa boşa konuşuyoruz burburda
kısaca islam düşmanyiz deyin bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…