Bir Korku var gibi sankiAma nedense devlet bile gündem yapmıyor, hatta Türkiye'ye sığınmak istiyorlar ama hani niye adım atılmıyor?
Tayland'da kampta tutulan ve Çin'e iadesi durumunda idam edilmesi muhtemel Uygur Türk'lerine neden vize uyguluyor ülkemiz?
Suriye'li sığınmacılara uygulanmadı da niye bunlara uygulanıyor?
Ortadoğu'yla alakası yok diye mi yoksa?
Ama nedense devlet bile gündem yapmıyor, hatta Türkiye'ye sığınmak istiyorlar ama hani niye adım atılmıyor?
Tayland'da kampta tutulan ve Çin'e iadesi durumunda idam edilmesi muhtemel Uygur Türk'lerine neden vize uyguluyor ülkemiz?
Suriye'li sığınmacılara uygulanmadı da niye bunlara uygulanıyor?
Ortadoğu'yla alakası yok diye mi yoksa?
Neden korkacaklar ki meryem, lafa gelince biz güçlü ülkeyiz demiyor mu siyasiler?Bir Korku var gibi sanki
ülkemize siginanlari bile kabul edemiyoruz
Yok hayır ben ülkenin korkusundan bahsediyorumNeden korkacaklar ki meryem, lafa gelince biz güçlü ülkeyiz demiyor mu siyasiler?
Sen işin halk boyutunu diyorsun ablacım, ben siyasiler kısmını ele aldım.
Yazık o insancıklara, çoluk çocuk kendini Tayland'a atabilmiş 300 kadar Uygur Türkleri var, Çin iade istiyor, geri alırsa idam edecek, biz neden bu insanları almıyoruz? Vize uyguluyor Türkiye, milyonlarca Suriye'li aldık, 300 Uygur'la batmayız.
O kısmı bilmiyorum, yani Çin'in pkk'yı destekleme kısmını fakat aynı şey Suriye içinde geçerli değil mi? Suriye'de tehdit ediyor ama biz pabuç bırakmıyoruz, he ama şu boyutu var, Çin Rusya tarafından destekleniyor, biz Rusya'yla el sıkışıyoruz, Rusya'ya karşı durmak istemiyor olabiliriz lakin yine de bu nerde bizim merhamet dolu herkese kucak açan yüreğimiz dedirtiyor insana.Yok hayır ben ülkenin korkusundan bahsediyorum
daha önce bir makale okumuştum ne kadar bilimsel ne kadar doğru bilmem ama Cin göz actirmyormus pkk ya destek verme konusunda tehdit ediyormuş bu halka sahip çıkılmasına izin vermiyormuş acaba böyle bir durum mu diyorum ama sadece buna bağlamiyorum oysa bir çok kurulu s falan da var ülkemizde halk olarak sahip çıkmaya hazırız bence
Ha bir de haber olarak hiç bir yerde karşılaşmadım gerektiği gibi bir başlık bir yazı veya bir yoğunluk
Siyasette bu söylediklerimiz değil sadece çıkarlar söz sahibi malesefO kısmı bilmiyorum, yani Çin'in pkk'yı destekleme kısmını fakat aynı şey Suriye içinde geçerli değil mi? Suriye'de tehdit ediyor ama biz pabuç bırakmıyoruz, he ama şu boyutu var, Çin Rusya tarafından destekleniyor, biz Rusya'yla el sıkışıyoruz, Rusya'ya karşı durmak istemiyor olabiliriz lakin yine de bu nerde bizim merhamet dolu herkese kucak açan yüreğimiz dedirtiyor insana.
Hani güçlüydük? Veya hani din kardeşliği söylemleri, ben şahsen ikileme düşüyorum böyle olunca.
Bir Korku var gibi sanki
ülkemize siginanlari bile kabul edemiyoruz
Ne demek istediğini anlamadım ben devletin korkusundan bahsettim halkın değilSenin korkun yoksa sığınanları al evine götür.
Ama nedense Türkmen ve Uygur olunca insan sevgisi bitiyor.
İşte insan olarak, vicdan sahibi biri olarakta ister istemez içi sızlıyor insanın.Siyasette bu söylediklerimiz değil sadece çıkarlar söz sahibi malesef
Neden korkacaklar ki meryem, lafa gelince biz güçlü ülkeyiz demiyor mu siyasiler?
Sen işin halk boyutunu diyorsun ablacım, ben siyasiler kısmını ele aldım.
Yazık o insancıklara, çoluk çocuk kendini Tayland'a atabilmiş 300 kadar Uygur Türkleri var, Çin iade istiyor, geri alırsa idam edecek, biz neden bu insanları almıyoruz? Vize uyguluyor Türkiye, milyonlarca Suriye'li aldık, 300 Uygur'la batmayız.
Bunun neresi zulüm anlamadım. Yüzü gizleyen giysilere izin verilmemesi normal.
Dünya gündeminden bu derece mu uzaksinBunun neresi zulüm anlamadım. Yüzü gizleyen giysilere izin verilmemesi normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?