Arkadaşlar merhabalar, 8senedir ürtiker sıkıntısını çekiyorum. Kullanmadığım hap kalmadı. Yok mu bi tedavi bi ilaç bilen, bu illetten kurtulan? Onca test yapıyoruz herşey temiz çıkıyor. Neye alerjim var, niçin çıkıyor bu ürtiker bulamıyor hiç bi doktor. Bu şeyden daha kolay nasıl kurtulunur bilen yaşayan duyan var mı? Katlanamıyorum artık.
Çok geçmiş olsun size de. Umarım biri çıkar. Ben evliyim ama çocuk henüz düşünmüyoruz. Allah yardımcınız olsun. Hamilelikte daha da zor olsa gerek. :-(geçmiş olsun allah şifa versin bende sizin gibi 10 senelik ürtikerim ve şuan hamileyim iğnelerle geçen alerjim geçmek bilmiyor stres oldum evlimisiniz ve çocuğunuz oldumu bu hastalık sürecinde napacamı şaşırdım inanın inşallh biri çıkar ve kurtuldum der
Buarada daha önce , koldan kan alıp belirli bi işlemden geçirip kalçadan geri vererek bi tedavi yöntemi olduğunu duymuştum. Eski bi yöntemmiş ama iyileşme ihtimali de az da olsa varmış. Ama bunun için bünyenin sağlam olması gerekiyormuş işte. Bi de geçen hafta göbeğinden iğne olanları da duymuştum. Ne yazık ki kaldığım yerde doktor gibi doktor yok diyebilirim. Çok azdır işini bilen. Bu yüzden hiç birini yaptıramadım.geçmiş olsun allah şifa versin bende sizin gibi 10 senelik ürtikerim ve şuan hamileyim iğnelerle geçen alerjim geçmek bilmiyor stres oldum evlimisiniz ve çocuğunuz oldumu bu hastalık sürecinde napacamı şaşırdım inanın inşallh biri çıkar ve kurtuldum der
Çok teşekkür ederim .Nasıl kullanılıyormuş peki ?Süpürge otu tohumu iyi geliyormuş
Bence çözüm korkutmak değil, soğuk su. Çünkü ürtikerli iken sıcak yasak, soğuk iyi geliyor. Kıyamam ben o minnak tatlıcık ya daha çok küçükcanım merhaba,
benim kızım (üç yaşında) ürtiker oldu. üç gün acillere taşındık.iğne yapıldı. şurup kullanıyoruz.alerji bölümüne randevu aldık ama bu yaşta test yapılmaz dediler.bilmiyorum ne diyecekler.
internette araştırırken kk da bir arkadaş ürtikerli hastanın korkutulmasını önermiş.buz gibi suyu ürtikerli kişinin hiç beklemediği anda üzerine döküp çığlık attırmak iyi geliyormuş. ben kızımı yıkarken suyu biraz sıcağa alıp sıcak suya alıştırdım.sonra ansızın bir kova soğuk su döktüm.ürtikerimiz şimdilik iyi.umarım tekrarlamaz.bu yöntemi siz uygular mısınız veya nasıl uygularsınız bilmiyorum ama insan medet umuyor.belki size de iyi gelir.
Çok çok geçmiş olsun, çocuk yaşta daha da ağır oluyor malesef. Benim bugün bile ellerime çıktı hep döküntüler. İyileşip tamamen kurtulan var mı bilmiyorum ama xolair diye bir aşı varmış. Bu aşı iyi geliyormuş diye okumuştum .Rahatlatıyormuş ve azaltıyormuş atakları. Benim ürtikerlerim çıktığında iğnelerimi ve serumlarımı olurum en geç 3gün içinde geçer . Bazı arkadaşların daha geç iyileştiğini biliyorum çünkü iğne serum değil de hap kullandıkları için. Yine de iğneler falan çok zararlı malesef .Kilo alımı, iç organ çürümesi, büyümeyi yavaşlatma falan. Ben bunları yaşadım....Ahhh ahhh( kaç gündür çocuğumla hastanelerdeyiz bizde .ne çektiğimizi tahmin edin .ve neden olduğunuda bilmiyoruz .bi geçer gibi oluyo yeniden başlıyo.çözüm önerilerini bende alabilirim.birde atlatanlar için tahmini ne kadarlık bir süreç gerekiyor ((