- Konu Sahibi mieshafyodorova
-
Az öncede cıldırmak üzere oldugum anlarımdan birini yaşadım kimse anlayış göstermiyor ve tek başıma direniyorum 29 kişinin arasındanda önemsiyerek yanıt verdiğin için teşekkür ederim geçmiş olsun sana insallah bidaha çekmezsin.
Merhaba ben 15 yaşında bi kızım ve yaklaşık 2 senedir bu illetle uğraşıyorum .Ürtiker.Şöyle söyliyim küçük bi kardeşim var bana sinirlenip kolumu ısırmıştı normaldede ısırırdı ama bişey olmazdı bu sefer kabarmıştı ve ben bunu pek önemsemedim .Daha sonradan çekilmez yönlerini göstermeye başladı yemek tabagı şeklinde bile cıktıgı oldu bacaklarımda takıntılı bi insan oldugum için çıldırıyordum .Doktora gittim ama önemsemediler iki krem verip geçiştirdiler .Daha sonra fark ettimki biyerim çizildiğinde bile kabarıyordum aynı zamanda bi yiyeceğede alerjim oldgunu fark ettim sonra kışa girdik ve rahatladım o yiyeceği yemedim ve hiç çıkmadı sadece çizildiğinde oluyordu onada dıkkat ediyordum ve mutluydum suan havalar sıcaklamaya basladıgında tekrar basladı ve ben kışın karın bile yağmadıgı sıcagına katlanılmayan bi yerde yasıyorum .Doktorlara gitmiyorum artık cünkü kimse ilgilenmiyor bitkisel bi çözüm önerirmisiniz geçiren varsa çünkü sabrım taştı ve artık dayanamıyorum .
benimde son 4-5 yıldır alerjim var gitmediğim hastane kalmamasına rağmen herhangi bi çözüm bulunamadı maalesef. bak sana gittiğim hastaneleri yazayım:
-çapa tıp fakültesi
-deri lepra
-batıbahat
-istanbul hospital
-avcılar hospital
-medicana
-doğan hast.
-sarkis barış (özel muayene)
-bağcılar devlet hastanesi
-hizmet hastanesi
şimdilik aklıma gelenler bunlar. ama maalesef herhangi bir sonuç alamadım. bazen sabah kalktığımda bakıyorum gözüm şişmiş. bazen süt şişesini açarken kullandığım parmağım 2 dk içinde kabarıyor.. bazen öksürük şurunundan bile heryerim kabarabiliyor. bazense 1 yıl hiçbişey olmuyor..
ama alerjilerin %80 i bulunamıyormuş maalesef. ve bana verilen her alerji ilacını kullanabildiğim süre 2 ayı geçmiyor. çünkü vücudum bağışıklık kazanıyor ve ilacı değiştirmek zorunda kalıyorlar. tabii olayda kortizonlu serum ile hastanede bitiyor genelde. kusura bakma verdiğim haberler kötü ama alerji çok kötü bir illet. peşini bırakmamanı öneririm. benimse gitmediğim tek doktor kolsuz agop kaldı. inşallah onada denk getirip kendi kendime bunun çözümsüz olduğunu kafama sokacağım..
yazdıklarından dolayı çok üzüldüm( bende birçok doktor gezdim valla teşhisimi koyamamışlardı. Sonra uzman doktor sevin karalara muayene oldum o yüzn bu gün çok rahatım. Alerjilerin % 80 i bulunamıyor diye hiç öyle bişey duymadım cnm. Tabiki de çözümsüz değil öyle düşünme yazdıklarından çok etkilendim doktoruma gittiğim zaman soracağım. Sana da bu doktoru tavsiye ederim. İşinde tam bir uzman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?