- Konu Sahibi esmerjoseph
-
ben ürtiker olduğumda doktor bana sabunu yasakladıeger ürtiker olduysanız büyük oranda artık hayatınızda yer ediyor. stres yok , üzüntü yok , yiyeceklerre dikkat , mesela ben çikolata yediğim an şişiyorum hemen.
x..al diye bir ilaç kullanıyorum. ama yogun kortizon içeriyor diye içmemeyi tercih ediyorum.
en iyi gelen şey bana defne sabunu ile ılık duş oldu ki ürtiker için bitkisel tedavi de öneriliyor bu sabun.
Dermatologa gidin ,uzman baksin,sebebini soyler tedaviyi verir ,kulasktan duyma bi si yapmayin
Kasima dokunma Elleme sabun ile yıkama kurularken hirpalama bol sıvı tuket pazartesi dermatoloji ye git merak etme en fazla bi kaç doz kortizon alırsın tehlikeli bi ilaç ama uygun doz ve bilinçli kullanıcı tedavi edici. Bende çok oluyo stresten. Sıcaklar da tetiklemistir. Stresten uzak dur kendin krem falan biseycik sürme. Çok kuru ise bebek yağı surArkadaşlar merhaba. Sabah 8 de öyle bir kasintiyla uyandm ki derimi yolmak istedim resmen. Akabinde yüzumde boynumun altinda sırtında sislikler oldu. Hemen acile gittik doktor hic muayene etmeden iğne yapti. Sisiligim indi ama kirmiziliklar duruyo. Size soracagim sey bir daha tekrar eder mi. Napmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?