• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji Uzmanı Erdal Kalcı için yorumlar

guneshs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1
0
1
Balıkesir
Balıkesirde yaşayan arkadaşlar sizlerle çok değer verdiğim bir doktorumu tanıtmak ve tartışmak için bu konuyu açıyorum. Operatör Doktor Erdal Beye eşim varikosel ameliyatı oldu. Çocuğumuz olmadığından kendisine kadın doğum uzmanımızın tavsiyesi ile gittik. Sonuçlarımızı inceledi, eksik tahlillerimizi istedi ve eşimide muayene ettikten sonra mikrocerrahi ile varijkosel ameliyatı olmamız gerektiğini söyledi. Şansımızı, ameliyatta ve sonrasında neler olabileceği konusunda bizleri oldukça iyi bir şekilde aydınlattı. Sorduğumuz bütün soruları içtenlikle ve sabırla yanıtladı. Kendisine çok güvendik ve ameliyat olduk. Ameliyatttan 6 ay sonra hamile kaldım. Çok sevinçli olduğumdan bunları sizlerle paylaşmak istedim. Erdal Kalcı bey eşimin bir yakını bayana da idrar kaçırma şikayetleri ,için basit bir ameliyat yapmış Hastanede oda bizim gibi sadece bir gün kalmış ve şu anda çok iyiymiş. Hiç idrar kaçırması yokmuş. Doktor beyi özellikle çocuk isteyen bütün arkadaşlara öneririm. Hoşçakalın.

Back