- 23 Ağustos 2018
- 141
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
Bugün rahim emarı cektirdim sonucu yarın alacağım inşallah doktor yanılmıştırMerhaba bence başka bir doktora daha görünün ve güvenebileceğiniz emin ellere emanet edin kendinizi benim hikayeme gelirsek şubatta hamile olduğumu öğrendim ardından rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve çok riskli bir hamilelik yaşayabileceğimi ardından yaşadığım stres tabiki martta düşükle sonuçlandı ardından haziran da perdeden ameliyat oldum ve şimdi inşallah tekrar bebek planlıyoruz HSG ye gelincede ben iki kez çektirdim ikisindede adetin bittiği günü takiben ilk üç gün içerisinde çekilmesi gerekiyor korkulcak bir yanı yok 3 bilemedin 5 dakikada bitiyor ama tecrübeli biri olqrak derimki durumunu iyi araştır ve tam teşhisten emin ol bir bebek kaybetme bu yüzden inan toparlanmak zaman alıyor onu görüp kalbinin pıt pıt attığına şahit olduktan sonra kaybetmek
Rahim duvarının kalın olması ile perde olması bambaşka şeyler yalnızmerhaba hanımlar, benim hipofiz bezinde mikro adenom varlığından dolayı prolaktin yüksekliğim vardı aylarca dostinex kullandım ve ilaçla hormonum normal seviyeye iniyordu, evlendikten sonra doğum kontrol hapına başladım adetlerim düzene girince Dostinexi bıraktım, doğum kontrol hapını da 3 ay önce bırakmıştım yavaş yavaş gebelik istediğimden dolayı...
bıraktıktan sonra 3 ay boyunca adetlerim düzenli devam etti fakat bu ay 1 hafta gecikti, bugün doktora gittim durumu anlattım ultrasonda baktı ve bi gariplik var kalp şekline benziyor rahim dedi, daha önce böyle bişey söylenmemişti ama dedim, zor farkedilir çünkü dedi, radyoloji bölümüne gönderdi ordaki doktor da ultrasonla baktı ve 'parsiyel septal uterus(araştırdığım kadarıyla rahimde perde) yazdı rapora.
kadın doğumcu da ameliyatla perde yakılabilir dedi direkt, HSG çekilmeden ve adetim gecikmişken yani rahim duvarım kendiliğinden kalınken böyle bi teşhis koyması normal mi? HSG çekimleri adet bitiminden hemen sonra oluyomuş çünkü, doktor istersen bugün hemen çekelim dedi.. bu doktor bu teşhisi koyup beni korkutmadan önce adet olmadığımın ve rahim duvarımın bundan dolayı kalın görünebileceğinin farkında değil mi yani?
bu arada hormon testinden prolaktinim yüksek cıktı adet olamama sebebim belli oldı yani, adet öncesi dönemde bu sonucun söylenmesi canımı sıktı, başka doktora da gideceğim ama sizlere de danışmak istedim
Boş gebelikten kürtaj oldum kürtajdan sonra yeterince canım sıkılmamış gibi dr bana rahmimin kalp şekşinde oldugunu sölediği korkulacak bişi olmadıgını eger tekrar böle bişi yaşarsam törpüleyeceğini söledi. Şimdi size sorum şu perde olsa söler miydi? Ayrıca kürtajdan sonra 1 yıl oldu hala hamile kalamadım dr aşılama dedi ben şuan kendi haline bıraktım
Bende aynı durumdayım doktoru paylaşmanız mümkün mü acaba ?İstanbul da yasiyorsanniz size bir doktor onerecegim .
Bende aynı durumdayım doktoru paylaşmanız mümkün mü acaba ?
Evet istanbuldayımİstanbul da yasiyorsanniz size bir doktor onerecegim .
Teşekkür ederim canım araştırıcamYeni yüzyıl uni.hastanesi Gaziosmanpaşa hastanesi volkan turan tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?