Merhaba Arkadaşlar,
Ben de üritiker hastalığından muzdarip olanlardandım. Birgün iş yerindeyken heryerimin kızarıp kabardıgını gördüm, hemen özel hastahaneye gittim. Karaciger,idrar,kan v,s testler istendi. 3 ay iğne ve ilaclar kullandım sadece hastalıgı bastırdı lakin iyileşme yoktu. Sinirlendigimde,terledigimde,güneşe çıktıgımda,sogukla karşılaştıgımda ayak parmaklarımdan sac diblerime kadar kızarıyordum. Dayanamadım tekrar başka bir özel hastahaneye gittim doçente ve yine bir yıgın testler istendi ben yine yaptırdım maddi manevi yetmiyor gibi pisikolojikmanda cok yıprandım kronik fiziklsel kurdeşen oldugunu söyledi 3 ay da doçentin verdigi ilacları kullandım daha sonra 6 ay boyunca ilac ve igne tedavisine devam ettikten sonra doktorlar buna artık care yok bunla yasamayı ögrenicek ve ömür boyu dikkat ediceksiniz dedi. Hersey yasaklandı önümde sürekli bir diyet listesi ve ben öyle cıkmaza girdim ki alternatif tıp da söylenen tüm bitkileri kurdeşenle alakalı kullandım. Lakin kurdeşen daha da arttı kaşıntılar,kabarıklar aldı başını gitti. Ben artık yoruldum ve bıraktım tedaviyi psikolojimi hic sormayın,işe gidemedim,odamdan cıkmadım,sürekli izin aldım,sosyal hayatım sıfırdı Daha sonra bir arkadaş vasıtasıyla kurdeşene kesin cözüm oldugunu ögrendim tabi biliyorsunuz o kadar cekince inanmıyorsunuz ama arkadaşım ısrar etti ne kaybediceksin bunuda deneyelim dedi ve biz karışımı istedik lakin benim yine de umudum yoktu 1 gün boyunca o karışım vücuduma sürülmüş halde kaldı ertesi gün duş aldım o günden sonra sinirlensemde,denize girip güneşlensemde,soguk,sıcak,strese girsemde bir daha asla tekrarlanmadı 2 bucuk yıl oldu bunu sadece ceken bilir.Bu sebeble buraya sizlere bilgi amaclı yazıyorum sizlere bir faydam dokunursa ne mutlu bana,eger sizde düşünürseniz rumuzuma özelden mesaj atarsanız sizlere yardımcı olabilirim hic bir yan etkisi,kimyasalı olmadan,organik bir sekilde 24 saatte tamammen kurtulun. Allah hepinizin şifasını versin...