Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıÜrgüpte yaşayan öğretmen anneler
Merhaba hanımlar ürgübe tayinim çıktı Ürgüp hakkında okullar hakkında bilgi almak istiyorum 1.sınıfa başlayacak oğlum var bir de . Yaşamı vs merak ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah şans getirir size ürgüp, ben nevşehirde öğrenci olarak bulundum sakin durgun bir yer özünde yine ürgüp daha turistik bir yer olduğu için daha kalabalık olabiliyor ama sessizliği sakinliği vs seviyorsanız güzel bir yer yapacak çok fazla aktivite yok, inşallah seversiniz hangi şehirden geleceksiniz
çok teşekkür ederim yanıt icin Ben Van Erciş’ten gelicem Kendim Kayseriliyim Aslında gitmeden önce birileriyle tanışıp birinci sınıfa başlayacak oğlum icin okul filan sormak istemiştim Kendim için de tercih yapabileceğim okullar tabi