• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

urfada ulase lazer

derros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
12
0
36
Şanlıurfa
:69::69::69:arkadaslar lutfen yardım edın....
çok kıstlı bolgede urfada yasıorum eylul ayında dugunum var ve temız gıymek ıstıorum gelınlıgımı...
burda arastırmalarıma bakarak yenı acılan gusellık merkezınde ulase laser dıe makına var yenı acıldıgı ıcın kampanyalı fıyat tum vucut paket 900 tl cok uygun olmaamsı kafamı bulandırdı sızden yardım ıstıorum ne olur cvpsın bırakmayın benı:(:(

cnm bnde urfadayım osmde calısıorum bn burdakıne gttım 1 seansda bana baya faydası oldu dısarda bır ıkı yere sordum tavırları cok hosuma gtmedı. ııce arstrmadan gtme. 1 seans 1 rutuj yapıldı 1 bucuk aydır daha yenı yenı cıkmaya basladı tuylerım oda ınce tuy olark cıktı.

cnm bnde urfadayım osmde calısıorum bn burdakıne gttım 1 seansda bana baya faydası oldu dısarda bır ıkı yere sordum tavırları cok hosuma gtmedı. ııce arstrmadan gtme. 1 seans 1 rutuj yapıldı 1 bucuk aydır daha yenı yenı cıkmaya basladı tuylerım oda ınce tuy olark cıktı.

canımm hemen cvp yazdıgın için tşk ederım bilmiorum iştee kafam çok karısık ben urfada ersan nail erınc gittim ama hiç bi faydasını görmedım sen pekı nerde oluosun cvp yazarsan sevnırım:(

canımm hemen cvp yazdıgın için tşk ederım bilmiorum iştee kafam çok karısık ben urfada ersan nail erınc gittim ama hiç bi faydasını görmedım sen pekı nerde oluosun cvp yazarsan sevnırım:(

cnm bnde osmede ersan hocaya gttım 1 seans 1 de rusts yaptı işte 1,5 ay oldu yenı cıkıo tuylerım yanı %90 nı cıktı ama osmedn gttı hoca yenı bır hoca gelck bakalım nasıl olur bılmıom. ama urfada ii ce arastır ole gt bn yaptırmadn once 1 2 yerle konustum tatmın edıcı gelmedı soyledıklerı. sen kac seans gttın ersan hocaya?

Lütfen okuyunuz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back