• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Üreme Sistemine Faydalı Besinler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BbkBbk

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
270
288
23
Kızlar merabaaa..
Belki bu konuda topik vardır ama ben de kendi konumu açmak istedim.. bebek isteyen, kendisinde ve eşinde hiçbir sıkıntı olmayan ama yine de bebek sahibi olamayan.. ya da farklı durumları olanlar.. buyrun topiğe :) üreme sistemine (yumurtlamaya, sperm kalitesine, adet düzenine..) faydalı olan besinler, kürler, bitkisel yöntemler.. her şey ne biliyorsa paylaşsın.. bilgilenelim bilgilendirelim :)

Kızlar merabaaa..
Belki bu konuda topik vardır ama ben de kendi konumu açmak istedim.. bebek isteyen, kendisinde ve eşinde hiçbir sıkıntı olmayan ama yine de bebek sahibi olamayan.. ya da farklı durumları olanlar.. buyrun topiğe :) üreme sistemine (yumurtlamaya, sperm kalitesine, adet düzenine..) faydalı olan besinler, kürler, bitkisel yöntemler.. her şey ne biliyorsa paylaşsın.. bilgilenelim bilgilendirelim :)
Yumurta kalitesi icin ari sutu bal sperm kalitesi icin ceviz ,çig badem ,keciboynuzu pekmezi ;)

Aktara sorabilirsin ari sutu bali .Keciboynuzu pekmezi de.her.gun 1 t kasigi .Bunlara başlamadan once hormon testlerini yaptır

Hormon testi yaptırdım canım tüm değerlerim normal.. eşimin de tüm değerleri normal.. ama sanki destekleyici bi şeylere ihtiyacımız var çünkü 4 aydır deniyoruz olmadı..

canım, bana doktorun söylediği soğan, sarımsak, ceviz ve nar bol bol tüket dedi..
bunun yanında balık yağı hapı, d vitamini, b12 arı sütü ve arı sütü bal polen karışımı yedim ama halen gebe değilim..

Hormon testi yaptırdım canım tüm değerlerim normal.. eşimin de tüm değerleri normal.. ama sanki destekleyici bi şeylere ihtiyacımız var çünkü 4 aydır deniyoruz olmadı..
Yazdigim seyler destekleyici kullanabilirsiniz. Belki de yumurtlama gununu kaçırıyorsunuz. Ovulasyon testi oneririm .

Back