Şampuan ve Saç Kremleri urban sac bakim urunlerinin mucizesi

pon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
6
0
6
İzmir
Belime kadar olan dalgali ve gur saclarim hamile kalmamla birlikte oyle bir dokuldu ki artik hem dalgalanmiyorlar hem de cok seyrekler doktora gittim hamilelikte degisen hormonlardan dolayi bole sorunlar yasarmis bayanlar zamanla duzlelir dedi ama iki yil gecti dokulmesi durmadi normal sac derim yagli olmaya basladi zaten dokulen saclarim bi de yaglaninca iyice sonuklesti denemedigim sampuan kalmadi bioxin blendax komili hacisakir duru elidor bunlar aklima gelenler edindigim tecrube sampuanlar konusunda ustalastirdi beni sonra tesaduf hobbye gittim bi bayanla tanistim sorunu anlattim bana tereddutsuz urban keratinsac bakim sampuani ve urban biotin san bakim tonigi verdi cok samimiyim sadece ilk yikamamda saclarimdaki yag durdu ve dokulme minimumda saclarim iyilesmeye basladi tabi benim de morali eger merak ederseniz sizediger kullandigim sampuanlarin da etkisini yazarim

Bende dün satış görevlisi bayanın ısrarıyla aldım saçlarım aşırı dökülüyor yaşadığım birtakım üzüntü ve stres nedeniyle birde brezilya fönü yaptırmıştım ondan sonra saçlarım kötüledi söndü baya bugün denedim sanki daha Az dökülüyo inşallah keser dökülmesini yoksa kel kalıcam

Siz hangi urununu aldiniz benim kullandigim market sampuanlarindan dolayi sac diplerim yaglic uclariim kuru cansiz ve mat oldu bu yuzden bu yuzden cansiz ve mat saclar icin sampuan kullaniyorum saclarimin nem dengesini tekrar saglayabilmesi icin banyo sonrasi da guclendirici ve dokulme karsiti biotin vitaminli tonik kullaniyorum saclarim artik yaglanmiyor uclari dakuru degil sagligina kavustu dokulme de azaldi amane yazik ki hacim sorunu var bu yuzden bitince tekrar almayi dusunmuyorum yine arayis icindeyim

Bu arada ben bir sey okudum saca zararli diye bildigimiz silikon aslinda saci dis etkilerden korudugu icin faydali bir seymis silikonsuz kalan sac dis etkilere maruz kalip korunamadi icin cabuk yipraniyormus kirilmalar cansizlik matlik bu yuzdenmis kafam cok karisti silikon zarali mi faydali mi

Ben mor tüpteki şampuanı kullanıyorum oldukça etkili gibi bakalım birkaç yıkamaya daha iyi anlayabilirim eğer memnun kalırsam diğer ürünlerinide alıcam silikon konusundada bi fikrim yok açıkçası ama hacimsiz ve sönük olma durumu brezilya fönü yaptırdığımdan beri söz konusu çok pişmanım bidaha saçıma öyle uygılamalar yaptırmicam kesinlikle

Arkadaşlar ürünü kullananlar olarak uzun sürede nasıl sonuç aldınız bizi bilgilendirir misiniz. Ben de dün aldım ve kullanmaya başladım ürünü. İstediğim saçlarımın daha sağlıklı güçlü olması ve uzarken kırılmaması. Sizler fayda gördünüz mü? Ya da başka kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını duymak isterim

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ve elimden geldiği bilgimin yettiği konularda mesajlar yolayacağım. öncelikle saç konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım küçükken saçlarım pırıl pırıl dolgundu büyüdükçe değişti ve ben o çocukluğumdaki saçlarıma dönsün diye denemedik ürün bırakmadım en sonunda da saç diplerim günlerdir yıkanmayan saçlar gibi yağlı görünmeye başladı telleri iyice inceldi ve sönükleşti ve tekrar o görüntüden kurulmak için sampuanlar aradım naptımsa başaramadım ve son olarak çok güleceksiniz ama bulaşık deterjanı kullandım fairy platinum inanılmaz derecede etkisini gösterdi diplerdek yağlardan kurtuldum ve ışıltısını kazandım artık yeni şampuanım fairy :) bütün markaları ünlülerin saç maskesini elma sirkesini bile denedim ama fairy'nin sonucunu hiç biri vermedi . simdi ek olarak krem kullanmayı düşünüyorum john frieda ve urban gibi markalar deneyeceğim daha sonra karar verip size yazacağım sizinde öneriniz varsa bekliyorum teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…