Çatlaklar Urban krem bio-oilden etkili :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Merhaba arkadaşlar.. Ben bio-oil kullanıcısıyım çatlakları inceltti bayaaa....amazon sitesindeki yorumlara bakıp almıştım bio-oil i .. Memnun kaldım.. şimdi urban diye kavanozda bir krem.... Bio-oilden daha iyi yorumlar almış.. Kullanan oldu mu ??

YABANCI SİTEDEN ÇEVİRİSİNİ YAPTIM BİRAZ ZOOOR ANLAŞILIYO AMA FİKİR OLUR EN AZINDANN

URBAN KREM

Açıklaması
Kentsel Skintrition cildin görünümünü artırmak için sonuç odaklı ürünler üretmektedir. Biz sağlıklı genç ortaya nazik formüller oluşturmak için kozmetik bilimindeki son devrimler ve daha canlı deri ile saf maddeler birleştirir. Gücümüze müşterilerimize en iyi değerleri ile en yüksek kaliteli cilt bakım ürünleri sunan yatıyor. Kentsel Skintrition özel Shea Yağı, Vitamin A, C, ve E karışımı bir formüle gelişmiş bir streç işareti tedavisi ve cilt önlemek ve derileri geri doğal elastikiyetini ve parlaklığını antioksidanlar altına almış durumdadır. Kadın ve her yaştaki erkeklerde yaşlanma kilo alma, vücut geliştirme ve çocuk doğum çatlakları-sonuç için bir atılım çözüm olarak Kentsel Skintrition buluyorlar. Güvenli günlük, Kent Skintrition kullanmaya devam hafta içinde sonuç verir kullanmak. özel vitamin karışımı formüle gençleşme sürecini geliştirmek için yardımcı olur Shea Butter 12 saat nem sağlar. ihtiyacı olan beslenme ile cildinizi sağlayın

Özellikleri
Paket Adedi: 1
4 oz (118ml) - # 1 Tedavi streç işareti önlenmesi ve giderilmesi için. Kentsel Skintrition profesyonel hafifletmek ve önerilen kullanım ilk 3-4 hafta içinde streç işaretlerinin görünümünü azaltmak formüle edilmiştir.
Shea yağı cildin nemli, sakin ve çatlakları önlemek için klimalı tutmak için vazgeçilmez olarak kanıtlanmıştır. Cildinizin daha yumuşak ve pürüzsüz anında görünür, sonra ve daha 15 gün içerisinde tonda sıkı.
Kollajen Onarım: Protein Kolajen ve Vitaminler C, E ve A korunmasına yardımcı olmak ve daha fazla hasara karşı cildi tamir ana temel olan ilaçlar, sıkma deri onarımı.
Güvenli hamilelik sırasında kullanmak ve uyku gibi gün ve gece boyunca 12 saat nem sağlar.
Işleri daha hızlı ve daha verimli piyasadaki diğer ürün bugün daha

yurt dışında olumlu heppppp yorumlar aranızda duyan kullanan olmadımı yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…