urbam decay naked paletler

ilaaydaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
5
0
16
İzmir
Arkadaslar merhaba.ben urban decay naked paletlerinden sati almak istiyorm.fakat mecburen online bir siteden almak zorundayim cunku yurtdisindan getirtme sansim yol.guvenilir sahte urun satmayan bildiginiz bi sote varmi? Simdiden cok tesekkurler..

Bende çok aradım ne yazıkki bulamadım altarnatif istiyosan the balm paletlerin oldukça yakın yapıda olduğunu söylüyor ikisinide kullanan bi arkadaşım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar merhaba.ben urban decay naked paletlerinden sati almak istiyorm.fakat mecburen online bir siteden almak zorundayim cunku yurtdisindan getirtme sansim yol.guvenilir sahte urun satmayan bildiginiz bi sote varmi? Simdiden cok tesekkurler..

Geçen hafta bir siteden gözümü karartıp sipariş verdim canım. Önümüzdeki hafta gelir diye düşünüyorum. Geldiğinde buraya yazacağım, sana da site adını özelden gönderirim.

Cok tesekkurler. Dort gozle bekliyorum umarim sahte cikmaz siparisin.

Selam,
Siparişim geçen hafta içinde geldi tamamen aklımdan çıkmış buraya yazmak. Güvenilir bir siteden aldım asla sahte değil. Geldiğinde çocuklar gibi mutlu oldum. Paketleme filan süper geldi.

Canim hangi siteden ve hangi kullanicidan aldin yazarmsn bana yada buraya cok merak ediyorum.hayirli olsun buarada

Eveeet şimdi uzun uzun yazıyorum.

Siparişi verdiğim siteyi yazmayacağım forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğümden. Öğrenmek isteyen özel mesajla ulaşabilir.
Siparişimi 11 Mart 2014 Tarihinde verdim, elime ulaştığında tarih 26 Mart'tı.
Paketin üzerine cosmetic olarak yazılmıştı, ayrıca paketin içindekilerinin tutarı da açık açık yazıyordu. Yine de sorun yaşanmadı. Sipariş vermeniz durumunda risk tamamen size aittir arkadaşlar. Gümrükte takılabilir de, takılmayabilir de.

Ben Naked 3 paletini söyledim. Paletin kutusunun içinden çıkan primer potion far bazı sample'ı 1 numara ile işaretli.
2 Numara ile işaretli olan yine primer potion'ın deluxe sample'ı. Siteden 2 urban decay ürünü almanız halinde ücretsiz geliyor. ( Faturanın ilk satırında.)
3 Numara ile işaretli olan 8£ tutarındaki seyahat boyu ürün. Primer potionı çok kullandığım için deluxe sample fırsatından yararlanmak için bunu sipariş verdim. (Fatura 2inci satırında)
4 Numarada ise parıl parıl metal kutusuyla Urban Decay Naked 3 paletini görüyorsunuz.
Toplam tutar faturada da görebileceğiniz gibi 45£ (yani 160 tl), kargo ücreti yok.

Umarım yardımcı olmuştur sevgiler.

Son düzenleme:
Ilgilenip ugrasip yazmissin valla cok tesekkur ederim.yalniz sana bisey sorucam naked paletlerin fiyati normalde 52 dolar degilmi indirimde falanmiydi acaba.

Tatlim pardon euro yazmssn gormedim dogrudur fiyat normal yani siteye baktm simdide guvenilir gozukuyor ve kaliteli bir site:))

merhaba,

geçen yıl arkadaşım amerika sephoradan naked 2 getirmişti. lorac pro ve naked basics im de olduğu için kullanmıyorum. gittigidiyordan hesap açıp 70 tl ye size satabilirim isterseniz foxy rengi hariç pek kullanmadım. hoş sahte olup olmadığını elinize almadan inanmanız zor tabii. :) ama ludoshemakeup nickli instagram kullanıcısı 185 tl ye satıyor ben lorac ı ordan almıştım %100 güvenilir biri

Gereksiz pahalılıkta blogger bedava ulaştığı şu far paketine gıcık oluyorum. Instagrama da satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…