• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Upsss... yardiiimmmm

_Anastasia_

NaMüTeNaHi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
71
0
6
Hatay
Arkadaslar 2 aylik evliyim esimle geri cekilme yontemi ile korunuyoduk ama adetim 1 ay gecikti halsizlik ve kasikta agrida var hamile olabilirmiyim. Daha oncede gecikmelerim oluyordu pek onemsemedm ama icime kurt dustu... haaa 2 oldu testte yapiyorum negatif cikiyooo....

Arkadaslar 2 aylik evliyim esimle geri cekilme yontemi ile korunuyoduk ama adetim 1 ay gecikti halsizlik ve kasikta agrida var hamile olabilirmiyim. Daha oncede gecikmelerim oluyordu pek onemsemedm ama icime kurt dustu... haaa 2 oldu testte yapiyorum negatif cikiyooo....
Kan testi yaptır canım 1 ay olmuş eğer varsa kanda kesin çıkar ondada çıkmazsa doğruu doktora

1 ay gecikmiş bir adetin hamileyseniz eğer idrar testinde çıkmaması imkansız gibi birşey. adet gecikmesinin ve kasık ağrsının sebebi kist olabilir. umarım değildir ama bir an önce dr unuzla görüşün bence

1 ay gecikmiş bir adetin hamileyseniz eğer idrar testinde çıkmaması imkansız gibi birşey. adet gecikmesinin ve kasık ağrsının sebebi kist olabilir. umarım değildir ama bir an önce dr unuzla görüşün bence
Cikmadi ... gittim eczane ile gorustum bazi gebelikler idrar testi ile cikmazmis.. kist vardi 1,5 sene kadar tefavi gordum temizlendi...

idrar testi yapmadınmı? 1 ay geçmiş varsa mutlaka çıkar idrarda
2 oldu yapiyorum negatif cikiyor... ama butun belirtiler var... bazi gebelikler idrat testinde cikmazmis iyle dedi eczane bende saglik ocagina gittim mutlaka vardir birsey git kan ttesti yaptir dedi hastaneye gittim ama muayene olamadim hafta icine kaldi artik

Back