• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ünzülenin bir yıllık zayıflama serüvenine hoşgeldiniz:)

unzile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
56
0
36
Aydın
Merhaba bayanlar tam 112.7 kğ diyetisyene 3 ay önce başalamış olmama ragmem mpek bişey hayatımda değişmedi çünkü doktorumun dediklerine çok da uydugum söylenemez evet bugün karar verdim artık hayatımdan diyet sözcügünü kaldırım sağlıklı yaşamak için yapıcam bunu:46:hergünümü paylaşıcam sizlerle desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum:66:

hayırlı olsun. önemli olan diyet değil. sağlıklı olmak için sağlıklı beslenmek ve bunu ömürlük uygulamak. dilerim benim gibi zayıf ve sağlıklı olursun. benim kuzenim doğum yaptıktan sonra kilolu kalmıştı epey. sonra da astım olduğunu öğrendi. ilaçlar daha kötü kilo aldırdı. o da tam 95 kilo olmuştu. boyu 165. hamileleiğe kadar 52 kiloydu. hiç kilolu görmemiştik onu. vee tam 10 ayda 40 kilo verdi. artık 54 55 kilo olan biri. yani çok sağlıklı şekilde ayda dört kilo vererek zayıfladı. ve beş altı aydır da bu kiloyu koruyor. kesinlikle yapabilirsin. her şeyden önce inanmak önemli:71:

teşekkür ederim canım destegin için bende başaragıma inanıyorum tam bir yıl var önümde yılmak yok kızenin gerçekten güzel bir örnek bende inşş o kilo ulaşabilirm desteklerinin devamını bekliyorum:46:

herkese merhaba kızlar hemen yediklerimizi not ederek başlayalım sabah(10:00)
2 dil kepek ekmegi 5 tane zeytin domates 2fincan çay ara(12:30) 2 ceviz 1 portakal ve yarım elma doktorum ara öğünü kilom fazla oldugu için çok verdiğini söyledi kilom azaldıkça ara ögün azalacakmış:89:

hayırlı olsun canım öncelikle..
kadının isteyip de başaramıcağı şey yok diye düşünüyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun umarım herkes istediği kiloya ulaşır :97:

yediklerimizi not etmeye devam
ögle(15:00)
3 köfte kadar haşlama et
2 su bardagı ayran
2 dil kepek ekmegi :49:16:30 45 dk yürüdüm
ailemle yaptıgım harika bir yürüyüştü annem babam kardeşim ve ben ara(18:00) 1 paket diyet bisküvi akşam(19:00) 2 tane baklava yogun ısrar üzerine başka bişey yemicem 1 dilim baklava kaç kaloridir?

Back
X