Unutulmaz Güzelliğiyle Gülşen Bubikoğlu

Türkıye standartlarındada bu guzellıkte kadın cok.Avrupai guzellıkte ne demek.avrupalı olunca guzel olunmuyor.modamı oldu bu ozentılık anlamadım yanı.

Türkiye Standartının üstünde dedim sizde bilirsiniz ki Türkiye güzellik ortalaması çok üst düzey değildir güzellikler ortalamadır genelde. Avrupaiden kastım oydu kendi üzerine alınıp ne diye alınıyorsun ve özenti olduğum saçmalığını nerden çıkarıyorsun hollywood artistlerini kastetmedim ayrıca orda da çok güzel duru kadınlar var estetiksiz sayamayacağım kadar bizim dönemizde yok pek sadece bir Tuba birde Beren deniliyor ama onlar yeşilçamın güzellikleriyle yarışacak kadar alımlı hatunlar değiller demek istedim Zamanın ötesinde güzellik derkende her zamanda güzel kabul edilir anlamında sadece o dönemin güzellik anlayışına göre değil yani

ben beğenmiyorum pek bana ne bileyim bir tuhaf geliyor yüz hatları çok keskin ... hiçde avrupai bir görüntüsü yok ayrıca gayet türk tipi kısacık boyuyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…