Unutulmaz Güzelliğiyle Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu'nu tip olarak beğenmedim hiç, filmlerini büyük bir keyifle izledim elbet ama gözünü tamamen kaplayan kahverengi makyajını ve incecik kaşlarını hep iğreti bulmuşumdur.

Forumdan yüzyüze gorustugum canim arkadasim bu kadina benzetmisti beni ve bir iki isime daha .
Bence bana değil de ,teyzeme cok benziyor .
Benim kaslarim fln oyle degildir tabii :) burnumda büyük değil .

Son düzenleme:
Neden kaşlarını o zamanlar incecik kullanıyormuş ki :26: bence kalın kaşlı hali 10 numara.

Son düzenleme:
çok güzel yaşlandığını düşünüyorum bak yukarda koydum cnm fotosunu...bence hala çok ama çok güzel

ben her halini beğeniyorum

bu kadar güzel yaşlanmak istiyorum.

bence hala çok güzel

Senin yüz yapın hemen çökmeye müsait değil canım Gülşen ablamız çok zarif bir kadın ,ben beğenirim .O fot.da da gayet hoş .

Ama Hülya Koçyiğit bir adım öndedir benim için

Son düzenleme:
Son halini nasıl buldun tatlım :26: keşke hiç yaşlanmasak

Orta yaşlılardan Ayşegül yazıcı'yı baya beğeniyorum .Kadın yaşına rağmen gayet taş görünüyor.

ben yaşlanmak istiyorum ömrüm varsa o da olacak eninde sonunda

ama bakımlı ve güzel yaşlanmak istiyorum.torun tombalak istiyorum bi de hepsini görmek inşallah.

Senin yüz yapın hemen çökmeye müsait değil canım Gülşen ablamız çok zarif bir kadın ,ben beğenirim .O fot.da da gayet hoş .

Ama Hülya Koçyiğit bir adım öndedir benim için

hülya koçyiğit de başka bi güzel

silik kaşları,güzel gözleri minik ağzı burnu çekingen bakışları onu da çok beğenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…