Unutulmayacak Sözler

Bak iste, seni dingillamayip kirdiklarina pisman olmayanlari hayatindan cikar, onlara kirilmak degmez. Onlari, bos sozlerini dusunup de onlara hak ettiklerinden fazla deger verme.

Peki anne babamı, özellikle de annemi ne yapacağım ki.. Atsan atamazsın satsan satamazsın misali.. Annemi pek sevemediğim için kendimi suçlar oldum

Inanki gelirim,kimse birbirini sevmek zorunda değil,anne kız olsa bile mecburi konuşmalarin dışında konuşmak zorunda değilsiniz madem gönlünüz kırgın sadece anne olarak saygı duyun yeter...arkadaşı zaten saymıyorum bile onu hele bir kalemde silerim gider....

Lisede en yakın arkadaşım, diğer arkadaşlarımın da az çok unutmadığım lafları var.. Herkeste unutmayacak birşey buluyorum resmen. Herkesi çıkarsam tek başıma kalacağım. Annem babamı silersem, yakın arkadaşlarımın çoğunu silersem , kimim kalır ki..

Ne güzel ya.. Ya aslında tartışmaları unuturum genelde ama, tartışmasız ortamda yada tartışmamda hassas noktalarıma atış yapıldığında, fena etkileniyorum.. Kırıldığım Cümleler aynı şekilde, noktasına virgülüne kadar aklımda kalıyor..
Bosuna kendine zarar veriyorsun. Sen hatirlayinca sana yazik oluyor bosver hic takmayacaksin

Peki anne babamı, özellikle de annemi ne yapacağım ki.. Atsan atamazsın satsan satamazsın misali.. Annemi pek sevemediğim için kendimi suçlar oldum

Anne baska. Benim annem de yeri geldiginde cok agir sozler soyluyor ama iyiliklerini, uzerimde olan hakkini hatirladigimda istemeyerek, ne kadar etkilendigimi anlamayara kirdigini dusunuyorum. Sen de oyle yap.

Anne baska. Benim annem de yeri geldiginde cok agir sozler soyluyor ama iyiliklerini, uzerimde olan hakkini hatirladigimda istemeyerek, ne kadar etkilendigimi anlamayara kirdigini dusunuyorum. Sen de oyle yap.

Belki de.. Ne kadar kırıldığımı bilse, çok pişman olurdu eminim..

Annemin milyonlarca iyiliğini değil de , o günkü patavatsızlığını hatırlıyorum sadece.

X