Unutulanlar....

ngs2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
726
3
96
Balıkesir
Eski bakır dükkanıyım ben...mahsun...kimsesiz....yorgun...

acaba bir gün eski günlere döner miyim ? fakat zaman değişti....insanlar değişti....ne ince zevklerden ...ne estetikten ...ne de sakin güzelliklerden etkilenen pek kalmadı....

kültürümüz tükeniyor.....ölüyorum....

Biz iki sokak çocuğu...hangi acının savurduğunu bilmeden öfke ile baktığınız...suç işlediğimiz için nefret ettiğiniz....ama bilmiyorsunuz ki biz hiç güzeli bilmedik ve doğru bize hiç öğretilmedi....şefkat ise bizim sözlüğümüze hiç girmedi

ama bir ATM'nin içine sığınsak bile yine de çocuğuz ve güzel görünmek arzumuz var.

Her aş emek ile gelir sofraya, kimine fazla kimine az harcanır çaba...

Biz iki sokak çocuğu...hangi acının savurduğunu bilmeden öfke ile baktığınız...suç işlediğimiz için nefret ettiğiniz....ama bilmiyorsunuz ki biz hiç güzeli bilmedik ve doğru bize hiç öğretilmedi....şefkat ise bizim sözlüğümüze hiç girmedi

ama bir ATM'nin içine sığınsak bile yine de çocuğuz ve güzel görünmek arzumuz var.

Bu resim beni öyle hüzünlendirdi kii .... Gözyaslarimi tutamadim ..

Keske bütün insanlar mutlu olsa ...
Keske hayat bu kadar acimasiz olmasa ...
Keske bütün cocuklar gülüp oynasa ..
Keske yardimci olacak gücüm olsa ...

Dualarim tüm zorda kalmis , sahipsiz , kimsesiz insanlar (özellikle cocuklar ) icin ...
ALLAH yardimciniz olsun ...

SEVGiLi ...

Hayat bize mutlu olma sansini vermedi sevgilii ...

Biz kendimizden baska herkesin üzütüsünü üzüntümüz , acisini acimiz yaptik cünkü .

Dünyanin öbür ucundaki , hic tanimadigimiz bir insanin gözyasi bile icimizi parcaladi .

Kedilere agladik , kuslarin yasini tuttuk .....

Yüregimizin yufkaligi kimi zaman hayat karsisinda zayif yapti bizi .

Aslinda ne güzel seydir insanin insana yanmasi sevgili ....

Ne güzeldir bilmedigin birinin derdine üzülebilmek ve care aramak ...

Ben bütün hayatimda hep üzüldüm , hep yandim .

Yasamak ne güzeldir be sevgili ......

Sevinerek , severek , sevilerek , düsünerek .

Ve o vazgecilmez sancilarini duyarak hayatin ...

Yasamak ne güzeldir be sevgili ......
Sevinerek,severek,sevilerek,düşünerek...

Çok anlamlı mısralar,paylaşımın için teşekkürler.....

bunlar acı gercekler ngs .caresizce seyrettiğimiz,hüzünlendiğimiz,sakin güzellikleri kenara fırlattığımız,acı gercekler.keşke sözlüğümüze girmeyen kelimeleri,yaşantımıza katsak,uygulasak.
paylaşımın için teşekkürler canım

amiiinnnn... Eet benide çok etkiledi bu resim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…