unutmanın bi formülü var mı ?

Canım bi kaç ay öncesinde benzerini yaşadım , o sana meaj attığında cevap verme mesela önce seninn yokluğunda değerini anlasın bi bak nasıl değişiyor.. :KK66:
amacım onu üzmek yada baaak ne kaybettin gör demek değil. tek isteğim unutmak

Ay su uykusuzlukla konuyu iyi huylu tümör var mı diye okumuşum :KK70:

Var elbette zaman

[QUOTEine, post: 39406636, member: 210601"]Ben sana kısa bir özet geçeyim mi. :) birisi vardı hayatımda 3 yılın sonunda saçma sapan nedenden dolayı ayrıldık,
baya acı çektim. 1,5 yıl sonra beni buldu facebooktan, ve biliyormusunben bu 1,5 yıl hiç kimse ile çıkmadım, kimle konuşsam onu kıyasladım (çok büyük aptallıktı sakın yapma) tekrar konuşmaya başladık sevgili olduk, 1 daha geçti
ben bir rüya gördüm, çok etkiledi beni detaya girmicem çünkü çoğu kişi, çok anlamlı anlatma diyor. Rüyamda bir foto. bir gelin ve damat, damat gelin başkası. Ona mesaj attım sen evlendin mi diye. Sabah ezanı okunuyordu tam.
uyanınca aradı paranoyaksın sen falan filan dedi bana...
Ama ben bu rüya bir işaret dedim araştırdım araştırdım ve onun evli olduğunu öğrendim. Benden ayrıldıktan 5 ay sonra evlenmiş. Benle tekrar çıkarken çocuğu olmuş. Beni oyalamış bende salak gibi inanmışım. :) Duyunca ayrıldım tabiii. Aradı mutl değilim karımı sevmiyorum vs. diye izimi kaybettirdim.
Aylar sonra faceookta dolaşırken bir haber sitesinin haberini gördüm. Futbol oynuyordu bu. *sprlu futbolcu 15 yaşında kıza tecavüz etmiş diye. O kişi tam da o kişiymiş. Ben büyük bir şok yaşadım tabi.. Ama hala şükrediyorum Allah'a. ve hala af diliyorum çok isyan etmiştim çünkü iyi ki engel olmuşsun diye.
Ben bu yaşadıklarımı bile unuttum çoğu zaman aklıma gelmiyor geldiğidne oh be iyi ki kurtulmuşum diyorum.

Her şerde bir hayır vardır unutma! pek kısa olmadı ama kendini daha iyi hisset diye yazmak istedim. :) bak eskiden düşününce deliriyordum şimdi yazarken bile rahatım. sende unutursun... :KK15:
Valla verilmis sadakan varmis bacim...[/QUOTE]

Aynen güzelim, öğrendiğimde dileğim afları, okuduğum kuranları bilsen. Ben çok isyan etmiştim neden ayrıldık diye.
Allah affetsin beni.

Valla verilmis sadakan varmis bacim...

Aynen güzelim, öğrendiğimde dileğim afları, okuduğum kuranları bilsen. Ben çok isyan etmiştim neden ayrıldık diye.
Allah affetsin beni.[/QUOTE]
Hangimiz etmiyoruz ki..
Her serçe bir hayır var demişler ama yine de söylemeden duramiyoruz..
Bundan sonra bahtinin açık olması dileğiyle.. :KK66:

X