Unutmak mümkün mü?? psikolojik mi

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacak belki başından geçenler vardır. acaba sevdiğiniz nişanlınızdan ayrıldıktan sonra meydana gelen bunalımlar, depresif durumlar ve sanki hiç geçmeyecekmiş gibi bunalımda olanlar var mı naıl atlattınız nasıl geçiyr bunu öğrenmeye ihtiyacım var ??

öncelikle tatlım böyle dönemlerde kendini yalnız hissedeceksin sonra kendini yalnızlaştırma sürecine gireceksin güçsüz hissedeceksin hah işte bunu yapma 'her kadının içinde bir tanrıça yaşar ' derler ya aslında sandığından çok daha güçlüsün unutamayacağını düşünsende aslında birsüre sonra yok olurlar çivi çiviyi sökmez çivi dediğin daha fazla yara açar birini unutmadan diğerini deneme yanılırsın . eve kapanma mesela yeni insanlar tanı mutlaka hayat tek bir taşa takılıp yürümeyi bırakacak kadar değersiz değil :) ve kaderinde ki insanı er yada geç bulacaksın emin ol bırak o seni düşünsün neden sen kendini yorasın ki :)

canim bu tarz seyler herkesin basina geliyor bazilari zamanla atlatirken bazilari atlatamiyor
benim sevgilim bir saglik sorunu gecirdi ve ben ona birsey olur korkusuyla bunalima girdim, sevgilim sagligina kavusup yanimda oldugunda bile bu durumu atlatamadim, cunku bu icime yerlesmisti
bir psikologla gorustum ve inan o gune sukrediyorum, daha ikinci ilacta duzeldim aslinda ama aniden durduruldugunda ayni duruma gelirsin diye doctor 3 ay o antidepresenlari kullanmami istedi hala kullaniyorum

belki senin durumun bukadar agir degildir ama ben bir psikologla gorusmeni oneririm, inan kaybedecegin hicbir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…