Unutkanlıktan dert yananlar

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
43
Merhaba arkadaşlar 19 senedir kırmızı et yemeyen birisiyim sucuk falanda yemiyorum sadece arasıra tavuk ve balık yiyorum.Çok unutkanım hele son iki yıldır unutkanlığım arttı birde hep beynimde bir telaş bir karmaşa var.Sizlerde böyle sorunlar yaşıyor musunuz eğer yaşıyorsanız naıl başa çıktığınızı yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
cimcime, kirmizi etle alakali mi unutkanlik? CADIARZU Bilmiyordum...

Ben de kirmizi eti cok nadir yerim, sosis, sucuk, salam... yemem...
Bende de var bu unutkanlik ama farkettim ki stres kaynakli.

Kendim icin bir seyler yaptigimda, kafami iyi dinleyip uyudugumda, kitap okudukca vs. vs. kendimi daha iyi hissediyorum... özellikle spor, ilac gibi geliyor..

Yeterli protein alınmazsa unutkanlık olabilir tabi ama kırmızı etinde yeri başka her ne kadar baklagillerde varsada yemek lazım.bide çok kafeinde almak unutkanlık yapar onları içmeyina.s

ya unutkanlık ayrıca beynimde sanki kırkayaklar geziniyor karmaşık.mesela bir işe başlarken yarım bırakıyorum d,ğerine geçiyorum onu yarım bırak diğerine gibi enteresan bir durum adapte olamıyorum.Heleki birilerini dinlerken bna soruyorlar ne cevap vereceğimi şaşırıyorum dalmışım ne anlattı haberim bile yok

cicime arkadaşım,
unutkanlık yüzünden bende çok rahatsızım.. aynı durumlar bende de var. işyerinde inan kaldırdığım bir dosyayı nereye koyduğumu (keza evdede aynı) inan bulamıyorum. çabalıyorum düşünüyorum veee çok zaman sonra buluyorum. ama inan bulana kadarda fenalık geçiriyorum. işte bu şikayetlerden dolayı dr. gittim kan testi falan yaptılar. sonuçta B12 vitamin eksiği çıktı. buda kırmızı eti fazla tüketmediğimdenmiş. neyse iğne verdi bana 1 yıl kullandım. ama 3 ayda bir kan testi kontrolünede gitt. 1 yılın sonundada herşey normale döndü. ama kan testi yönünden yoksa ben halaaa unutkanım canım. tekrardan dr gitsem iyi olurdu ama gidemedim. unutkanlık zaman içerisinde tedavi olunmazsa yaş ilerlediğinde biliyorsun alzaymır hastalığı yapıyormuş.
korkuyorum vallahi çünkü çok unutkanlık var bendee (

ben de aynı belirtilerden şikayetçiyim. mesela defalarca kapı üzerinde anahtar bıraktım. bi de biz öğrenciyiz bekar kızlarız başımıza bir şey de elebilirdi. her zaman yemek yakarım mesela. aslında kırmızı et de tüketiyorum hatta unutkanlıklarımı fark ettikten sonra daha da tükettim ama pek değişiklik olmadı. yarın gidip bir görüneceğim nörolojiye. bence siz de ihmal etmeyin. sağlıklı da olsanız bunu doktordan duyun.

kızlar sakın ihmal etmeyin mutlaka bir nöroloji doktoruna görünün benim babam alzeymer gerçekten çok zor bi hastalık

merhaba arkadaşım unutkan olduğunuzdan bahsetmişsiniz B12 eksikliğinden kaynaklanan bir durum ama bazen farklı sebeplerdende olabiliyor ben sizin kafanızı fazla karıştırmadan bir nöroloğa gitmenizi öneririm. Sevgilerimle ..sağlıklı günler

ben kırmızı ette beyaz ette yeteri kadar tukettirim ama hala unutkanım eşim para verır bunları gusel bi yere koy der..bende kafama göre guselbi yere koyarımm burda unutmam da derim..sonra bazen aradan 2 saat geçmesine rağmen hatırlamam okadar uzuluorum ki evi alt ust eder bulurumm (

ne zor bişi yaa Allah beterinde saklasınn

yaaa ufff bendede aynı sorun varrr bu unutkanlık ailemle ve arkadaslarımla ilişkilerimde bazen çok zooorrr duruma düşüyorum üff bende en kısa zmanda doktora gideyim telaşlandım şimdi
hepine geçmiş olsun

aynısı bende de var yaa özellikle sinirliyken biri bişey anlattıgında onu duymuorum ne dedi die düşünüorum cevap vercem veremıorum o anı ya unutuyorum ya da dalıyorum duymuyorum..dikkat düzensizligi de var bazen okudugumu anlamıorum saatlerce dikkatimi bi yere veremıorum..yemek yakıorum hatta bugün bile unuttum yemek yandı.. gecmişi mesela pek hatırlamıorum ilk okul hayatımı bile birkac sey hariç unutmusum kardesim anlatır bazen küçüklüğümüzü ben hatırlamıorum mesela cok kötü yaa...mafoldumben

canım gittin mi doktora..bende kırmızı et tüketiyorum ama nafile..
teşekkürler şimdiden yerimseniben

kızlar aynı dert bendede var son zamanlarda çok ciddileşti.doktor arkadaşımla konuşuyorduk. ben 18 yaşına kadar kırmızı et yemiyordum sonra yemeye başladım ama yemediğim dönemlerde ne kadar varsa tabi b12 vitamini ihtiyacını vücuttan karşılamışım ve tükenmiş şimdi azda olsa yediğim halde yeterli değilmiş şimdi b12 testi yaptıracam ona göre bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…