Merhaba arkadaşlar 19 senedir kırmızı et yemeyen birisiyim sucuk falanda yemiyorum sadece arasıra tavuk ve balık yiyorum.Çok unutkanım hele son iki yıldır unutkanlığım arttı birde hep beynimde bir telaş bir karmaşa var.Sizlerde böyle sorunlar yaşıyor musunuz eğer yaşıyorsanız naıl başa çıktığınızı yazarsanız sevinirim
ya unutkanlık ayrıca beynimde sanki kırkayaklar geziniyor karmaşık.mesela bir işe başlarken yarım bırakıyorum d,ğerine geçiyorum onu yarım bırak diğerine gibi enteresan bir durum adapte olamıyorum.Heleki birilerini dinlerken bna soruyorlar ne cevap vereceğimi şaşırıyorum dalmışım ne anlattı haberim bile yok
ben de aynı belirtilerden şikayetçiyim. mesela defalarca kapı üzerinde anahtar bıraktım. bi de biz öğrenciyiz bekar kızlarız başımıza bir şey de elebilirdi. her zaman yemek yakarım mesela. aslında kırmızı et de tüketiyorum hatta unutkanlıklarımı fark ettikten sonra daha da tükettim ama pek değişiklik olmadı. yarın gidip bir görüneceğim nörolojiye. bence siz de ihmal etmeyin. sağlıklı da olsanız bunu doktordan duyun.