unutkanlık :(

hevess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
26
0
36
Ankara
hipotroidi hastasıyım ve ilacımı kullanıyorum degerlerim normal çıkıyor.ama hipotroidi oldugumdan beri sabahları erken uyanamama ve asırı unutkanlık var ve gittikçe unutkanlığım artmaya başladı.sebebi ne olabilir var mı böyle bir durum yasayan

Ahhh ahhh
telefonumu işyerimde unuttum . 1 hafta geçmeden anahtarımı. Mecburi k.validemde kaldık o gece. Eve giremedik .
Herşeyimi heryerde unutuyorum neden olduğunuda hiç bilemiyorum . Bazen tanıdığım insanların adını bile unutabiliyorum .
İnş bir çözümü vardır

​Geçmiş olsun tiroit rahatsızlıgı unutkanlık ve uyku düzenin bozulmasına sebep olur bende yaklaşık 5 yıldır tiroit hastasıyım 6. yılına girmek üzere 6 yıldır ilaç kullanıyorum.Siz isterseniz birde b12 vitamin değerinizede baktırın oda aşırı derecede unutkanlık yapar.

uzun zamandır bende de unutkanlık problemi var BEMİKS kullanıyorum B vitamini yani bi parça iyi geliyor yorgunluk hissetmediğim için uyuyamıyorum ama kilo yapıyor bayağı iştah açıyor

bende aynı durumdayım cüzdansız anahtarsız alışverişe cıkıyorum.hatta bazen giysi giymeyi bile unuttugum oluyor :S sürekli konustugum arkadaslarımın ismini bile hatırlamıyorum neydi adı diye düşünüyorum troitten sonra böyle oldum sebebinide hep buna baglıyorum

troitle beraber baktırıyorum hep b12 ye o normal degerlerde ilacımı yutup yutmadıgımı dahi unutuyorum hergün yazıyorum artık :S

bende de çok unutkanlık var ama doktora hiç gitmedim telefonumu sürekli bi yerlerde unuturum sigaramı unuturum sigara neyse de telefonu bi daha bulamayabilirim. sonra bişey düşünürken birden ne düşündüğümü unutuyorum 1 saat önce ne yaptığımı ne olduğunu unuturum ve yarım saat onu düşünürüm ne yaptım diye. bi kaç kere oldu bişeyin fiyatını soruyorum 1 dakika sonra tekrar soruyorum sanki sormuşumda cevap alamamışım gibi geliyo sonra tekrar fiyat söylenince söylemişti ya unutmuşum diyorum bana 2 gün önce nerdeydin ne yaptın diye sorsalar tarihe bakmadan bişey diyemiyorum onda bile düşünüyorum

bende çok unutkanlıklar yaşadım ve hala yaşıyorum ama kendime göre bir çözüm yolu buldum ,mesela anahtarlıklar anahtarlıkta dır başka yerde asla olmaz,tel burada ,şu burada gibi her zaman herşeyi aynı yere koyuyorum ve yeri asla değişmez ,yoksa evde sürekli kabus yaşarım:) bide günlük yapacaklarım hakkında ,alışveriş,gidilecek yerler vs sürekli not tutarak yaşıyorum ,bu şekilde asgariye indirmiş durumdayım unutkanlıklarımı ,tabii bunlar geçici çözümler tıbbi olarak hala gidip baktırmadım malesef , sevgiler..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…