Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipotroidi hastasıyım ve ilacımı kullanıyorum degerlerim normal çıkıyor.ama hipotroidi oldugumdan beri sabahları erken uyanamama ve asırı unutkanlık var ve gittikçe unutkanlığım artmaya başladı.sebebi ne olabilir var mı böyle bir durum yasayan
hipotroidi hastasıyım ve ilacımı kullanıyorum degerlerim normal çıkıyor.ama hipotroidi oldugumdan beri sabahları erken uyanamama ve asırı unutkanlık var ve gittikçe unutkanlığım artmaya başladı.sebebi ne olabilir var mı böyle bir durum yasayan
Ahhh ahhh
telefonumu işyerimde unuttum . 1 hafta geçmeden anahtarımı. Mecburi k.validemde kaldık o gece. Eve giremedik .
Herşeyimi heryerde unutuyorum neden olduğunuda hiç bilemiyorum . Bazen tanıdığım insanların adını bile unutabiliyorum .
İnş bir çözümü vardır
​Geçmiş olsun tiroit rahatsızlıgı unutkanlık ve uyku düzenin bozulmasına sebep olur bende yaklaşık 5 yıldır tiroit hastasıyım 6. yılına girmek üzere 6 yıldır ilaç kullanıyorum.Siz isterseniz birde b12 vitamin değerinizede baktırın oda aşırı derecede unutkanlık yapar.