Unutkanlik,yorgunluk ,ciltte cansızlık?

Seleyna07

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
209
15
643
45
Londra
kizlar baslikta yazdigim gibi asiri unutkanlik,yorgunluk,halsizlik surekli uyuma istegi ve cildimde hic bi canlilik yok!sizce bana uygub bi vitamin hapi en iyisi ne olabilir.tesekkurler

kizlar baslikta yazdigim gibi asiri unutkanlik,yorgunluk,halsizlik surekli uyuma istegi ve cildimde hic bi canlilik yok!sizce bana uygub bi vitamin hapi en iyisi ne olabilir.tesekkurler

belirttiğiniz rahatsızlıklar hem kansızlık hem de b12 vitamin eksikliği gibi duruyor. hatta tiroid azlığı da olabilir. bi kan tahlili ile bunlara bir baktırın.
bir de b12 vitamini zararlı değil fazlası vucuttan atılıyormuş b12 vitamini kullanabilirsiniz belki.

Belirttiğin tüm rahatsızlıklar bendede var kan tahlillerimde demir ve b vitamini seviyem düşük çıktı şuan takviye alıyorum fakat bi canlanma yok bende kendimi bildim bileli bunlar eksik vücudumda zaten

canım bi aile hekimine gidip tam kan sayımı yaptır. B 12 eksikliği çoğunlukla neden oluyo bu söylediklerine.

Babama geçen doktor pharmaton vermişti vitamin olarak ben de almaya başladım iyi geliyor sanki ya. en sürekli ders çalışıyorum kurum sınavı için daha çok çalışabiliyorum kendimi zinde hissediyor gibiyim bir kaç haftadır.

ben 1 aydır NZT 48 kullanıyorum. Memnunum gerçi ama siz yinede fikrinizi söylermisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle doktora git, ama gitmeden önce becozym-c deneyebilirsin, iyi gelecektir, bol bol da su !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…