• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutkanlik (konumu tasimayin lutfen )

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba yine ben sizlere az once okudugum konudan sonra birsey sormak istiyorum yillardir benim vitamin demir vs..eksikligim vardi unutkanligimin sebebini buna bagliyordum ama 2 ay once dogum yaptim bu surecte oncesindende olusan sorunlar nedeniyle fazlasiyla vitamin demir ilaclari kullandim suan normal sanirim hersey ama asil sorunum suan konusuyorum diyelim ne diyecegimi unutuyorum beynim resetleniyor hersey siliniyor,mutfaga su icmeye gidiyorum ne yapacagimi unutup geri cikiyorum bos bos bakiyorum arada hersey siliniyor beynimden cok asiri unutkanim hangi bolume gideyim nereye basvurayim boyle olmasi normalmi acaba (cunki bebegimi kaybettim ve ailevi bikac sorunu kendime dert ediyorum dusunuyorum hatta kotu ruyalar falan goruyorum cok etkiledi sıkıntilar beni) yada boyle seyler yasayip teshis konulan varmi neler bekler beni bilen bilgilendirirse cok sevinirim tesekkur ederim simdiden

yine kan değerlerinize baktırın. demir değil de hafıza ile ilgili olan b12 diye biliyorum. çok ekstrem durum varsa nöroloji.

ceviz ve kırmızı et hafızaya iyi gelir. bol bol yeyin.

stres de önemli tabi. elde olan bişey değil de stresten de uzak durmak lazım.

Nöroloji ve psikiyatri ile koordineli incelensin

Büyük üzüntü yaşamışsınız destek alsanız iyi olur

Acınız için de ne desem bilemedim

Bence zihniniz de cok fazla dusunce var bundan dolayı yapacagınız seyıde unutuyorsunuz..

daha gecen hafta bu tarz sikayetler ve asiri yorgunlukla dr agittim haşimato çıktı bende
d3 degerim yerlerde
kolesterol trigliserit tsh lar hepsi çorba olmuş bir kan verin dahiliyeye
d vitamini ve d3 vitaminide unutkanlik yapiyor

Bayanlar merhaba yine ben sizlere az once okudugum konudan sonra birsey sormak istiyorum yillardir benim vitamin demir vs..eksikligim vardi unutkanligimin sebebini buna bagliyordum ama 2 ay once dogum yaptim bu surecte oncesindende olusan sorunlar nedeniyle fazlasiyla vitamin demir ilaclari kullandim suan normal sanirim hersey ama asil sorunum suan konusuyorum diyelim ne diyecegimi unutuyorum beynim resetleniyor hersey siliniyor,mutfaga su icmeye gidiyorum ne yapacagimi unutup geri cikiyorum bos bos bakiyorum arada hersey siliniyor beynimden cok asiri unutkanim hangi bolume gideyim nereye basvurayim boyle olmasi normalmi acaba (cunki bebegimi kaybettim ve ailevi bikac sorunu kendime dert ediyorum dusunuyorum hatta kotu ruyalar falan goruyorum cok etkiledi sıkıntilar beni) yada boyle seyler yasayip teshis konulan varmi neler bekler beni bilen bilgilendirirse cok sevinirim tesekkur ederim simdiden
Norolog ve psikiyatri bolumune gitmelisnz

hamilelik hasimato hastalığını tetikliyor benzer sorunlarla ben de gittim ve doğum sonrasıydı hasimato teşhisi koyuldu

Allah rahmet eylesin başınız saolsun inşallah.Nörolojiye başvurabilirsiniz.Yıllardır B12 eksikliğim var ve çok unutkanım.Eşime iki dk önce sorduğum soruyu iki dk sonra yine soruyorum.SiZin gibi mutfağa gidip dönmüşlüğümde çoktur.

Back