Unutamıyorum..

Ben de öyle diyorum buraya geldi gitti bu onunla konuşuyor karısını getirmiş bizim oralara ben okuldayım başka şehirde iyiki ben varken getirmedi.. Şimdi benim mutlu olduğum her yerde onların izi var diyorum ama sonra böyle olmuyor diyorum ve bi karar aldım. Şehirleri yerleri onunla iliskilendirmiyorum. Böyle daha kolay sende öyle yap..
bana herşey onu hatırlatmasa daha iyi olacak tabi. aslında birazda takıntı bizdeki bakma sen.. melankoliye alışmışız bi kere

çok fazla kafaya takmamak lazım, sürekli intikam planlarıyla kendinizi hırpalarsanız asla unutamazsınız, allaha havale edin. umursamayın çok benzerini yaşayan biri olarak söylüyorum sadece siz üzülürsünüz kimsenin umrunda olmaz

Allahu teala kimsenin hakkını kimsede bırakmaz er ya da geç...
Bu devran da hep böyle gitmez emin ol. Şimdi sana böyle teselli vermek bizim için kolay ama teselli bulmak senin için zor olabilir lakin gün gelir devran döner, o da hep mutlu olacak değil, belki de evlendiği kişi tarafından o da ihanete uğrayacak. Bir zamanlar siz de mutluymuşsunuzdur.
Bence sakin olmaya çalışıp, sabret, sonrasını bekle...

bana herşey onu hatırlatmasa daha iyi olacak tabi. aslında birazda takıntı bizdeki bakma sen.. melankoliye alışmışız bi kere

Bu şarkı iyiydi. Takıntı evet katılıyorum ama bu da geçer ben beni paramparça eden birine yıllarımı veremem daha şoku atlatamadım ondan böyle inanıyorum bitireceğim onu içimde. Sende inan ve basar. Burda bunu yazmamın sebebi gücümün bittiği yerde destek almaktı çok yardımcı oldu herkes şimdi daha kararlıyım.

Pekte cok olmamis.
Gecer canim gecer, zaman herseyin ilacidir.
Ben 1 seneye anca toparlandim.
Calisiyomusun? Okuyomusun?
Kendini isine/ odevlerine ver.
Ekstrdan calis bok vakit birakma kendine.
Okuyorum, hemşire olacağım inşallah staj olduğu günler pek fazla takılmıyorum unutuyorum sevdiğim işlerle uğraşırken ama yurtta diğer günler çok vakit var boş :KK43: neyse ki biraz uzaklasacagim burdan ailemin yanına gidip kafa dağıtacağım yoksa bu evlilik şokunu atlatamazdim

Allahu teala kimsenin hakkını kimsede bırakmaz er ya da geç...
Bu devran da hep böyle gitmez emin ol. Şimdi sana böyle teselli vermek bizim için kolay ama teselli bulmak senin için zor olabilir lakin gün gelir devran döner, o da hep mutlu olacak değil, belki de evlendiği kişi tarafından o da ihanete uğrayacak. Bir zamanlar siz de mutluymuşsunuzdur.
Bence sakin olmaya çalışıp, sabret, sonrasını bekle...

Çoook haklısıniz, sabır dileniyorum Allahtan aylardır..

Tanıdık olduğumuz için düğün bayram gibi zamanlarda karşılaşma olanağımız çok. O benim karşıma er ya da geç çıkacak ben umursamamali yok saymali mıyım yoksa dik dik gözünün içine mi bakmalıyım karar veremedim

Çok zor.. Ben de yaşamıştım grcekten işkence resmen. Ağla üzül içinde tutma sadece zaman. Allah yardimcin olsun

X