- 30 Mart 2015
- 44
- 6
- 33
- Konu Sahibi senyadaben
aynen bende öyle onca işimin gücümün arasında hoppp aklımda ulan insan atamıyor beyninden ..Hem de her şeyin üstüne bir de onun için üzüldüğüm kızıyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende öyle onca işimin gücümün arasında hoppp aklımda ulan insan atamıyor beyninden ..Hem de her şeyin üstüne bir de onun için üzüldüğüm kızıyorum..
Ayrılırken karşına çıkıcam falan dedi beni yalnızken yakalayip, bir çıksa ahh keşkee ben yapacağımı biliyorum ahhhh onu mahvedicemaynen bende öyle onca işimin gücümün arasında hoppp aklımda ulan insan atamıyor beyninden ..
bana herşey onu hatırlatmasa daha iyi olacak tabi. aslında birazda takıntı bizdeki bakma sen.. melankoliye alışmışız bi kereBen de öyle diyorum buraya geldi gitti bu onunla konuşuyor karısını getirmiş bizim oralara ben okuldayım başka şehirde iyiki ben varken getirmedi.. Şimdi benim mutlu olduğum her yerde onların izi var diyorum ama sonra böyle olmuyor diyorum ve bi karar aldım. Şehirleri yerleri onunla iliskilendirmiyorum. Böyle daha kolay sende öyle yap..
16 Kasım 2014
bana herşey onu hatırlatmasa daha iyi olacak tabi. aslında birazda takıntı bizdeki bakma sen.. melankoliye alışmışız bi kere
Okuyorum, hemşire olacağım inşallah staj olduğu günler pek fazla takılmıyorum unutuyorum sevdiğim işlerle uğraşırken ama yurtta diğer günler çok vakit var boş neyse ki biraz uzaklasacagim burdan ailemin yanına gidip kafa dağıtacağım yoksa bu evlilik şokunu atlatamazdimPekte cok olmamis.
Gecer canim gecer, zaman herseyin ilacidir.
Ben 1 seneye anca toparlandim.
Calisiyomusun? Okuyomusun?
Kendini isine/ odevlerine ver.
Ekstrdan calis bok vakit birakma kendine.
Allahu teala kimsenin hakkını kimsede bırakmaz er ya da geç...
Bu devran da hep böyle gitmez emin ol. Şimdi sana böyle teselli vermek bizim için kolay ama teselli bulmak senin için zor olabilir lakin gün gelir devran döner, o da hep mutlu olacak değil, belki de evlendiği kişi tarafından o da ihanete uğrayacak. Bir zamanlar siz de mutluymuşsunuzdur.
Bence sakin olmaya çalışıp, sabret, sonrasını bekle...
:)) ben aslında karısıyla kanka olmak istiyordum planlarımdaİsimsiz bir mektup en azından huzursuzluk yaratır.
Çok sağol canımÇok zor.. Ben de yaşamıştım grcekten işkence resmen. Ağla üzül içinde tutma sadece zaman. Allah yardimcin olsun