Unutamıyorum..

benim 5 yıl oldu. hala şarkı dinleyemiyorum. hala baktığım gözlerde onu görüyorum. aynı şehirde yaşamak dahi canımı acıtıyorken. onunla aynı meslekte olmak yüreğimi dağlıyor. onun için çürüttüğüm yastıklar vardı nefesim kesilene kadar ağlamalarım. keşke hiç tanımasıydım diyorum. bin keşke bir şimdi yapabilseydi. ama olmuyor maalesef o karısıyla huzurlu aile yaşantısı sürerken ben karşıma çıkanlara nasıl güveneceğimin derdine düştüm. burada nefes almak bazen o kadar zor oluyor ki onu tanıyan insanları bende tanıyorum ve o kişilere baktıkça evet diyorum bu gözler onu gördü bu diller onunla ve karısıyla konuştu. hocalaramı gitlmedim psikoloğamı gitmedim unutabilmek için. ama geçmiyor geçmiyor. memleketin yarısıyla çıktım ama olmuyor unutulmuyor.

Benimki de ayrıldıktan hemen sonra sevgili yaptı . muhtemelen vardı benden önce diyorum,vardı. olmasaydı hemen facebookta ilişkisi var yazar mıydı?

ahirette hesaplaşırken sevaplarını bir bir alacağım yahut günahlarımı vereceğim boynuna! görecek o. şimdi mutlu olsun bakalım
şimdi o yeşil gözleri baksın başka gözlere,
güzel elleri tutsun başka elleri
güzel dudakları başkasına desin seni seviyorum diye
ben ölürken burada
sevsin,sevilsin
ben burada ölürken evlensin ,mutlu olsun
ben burada...

benim 5 yıl oldu. hala şarkı dinleyemiyorum. hala baktığım gözlerde onu görüyorum. aynı şehirde yaşamak dahi canımı acıtıyorken. onunla aynı meslekte olmak yüreğimi dağlıyor. onun için çürüttüğüm yastıklar vardı nefesim kesilene kadar ağlamalarım. keşke hiç tanımasıydım diyorum. bin keşke bir şimdi yapabilseydi. ama olmuyor maalesef o karısıyla huzurlu aile yaşantısı sürerken ben karşıma çıkanlara nasıl güveneceğimin derdine düştüm. burada nefes almak bazen o kadar zor oluyor ki onu tanıyan insanları bende tanıyorum ve o kişilere baktıkça evet diyorum bu gözler onu gördü bu diller onunla ve karısıyla konuştu. hocalaramı gitlmedim psikoloğamı gitmedim unutabilmek için. ama geçmiyor geçmiyor. memleketin yarısıyla çıktım ama olmuyor unutulmuyor.
Benimki de ayrıldıktan hemen sonra sevgili yaptı . muhtemelen vardı benden önce diyorum,vardı. olmasaydı hemen facebookta ilişkisi var yazar mıydı?

ahirette hesaplaşırken sevaplarını bir bir alacağım yahut günahlarımı vereceğim boynuna! görecek o. şimdi mutlu olsun bakalım
şimdi o yeşil gözleri baksın başka gözlere,
güzel elleri tutsun başka elleri
güzel dudakları başkasına desin seni seviyorum diye
ben ölürken burada
sevsin,sevilsin
ben burada ölürken evlensin ,mutlu olsun
ben burada...
Yahuu kızlarr yapmayınn bi kendinize gelin ya içim parçalandı resmen dağıttınız beni...

Ya bir erkek için değer mi ya Allahınızı sewerseniz yapmayınnn ......

Oyyy şiştimmm :KK14:

Seni aldatan onuda başkasıyla aldatır çook gördüm örneğini. İntikamı unut. İnançlı biriysen zaten Allah'ın ilahi adaletine inanır ne hali varsa görsün dersin unutma son gülen iyi güler. Kim haber veriyorsa ya bana anlatma de yada görüşmeyi kes çok zor olmasa gerek haber almayı engellemek yoluna bak arkana bakarsan önünü göremezsin. Sevmekten vaz geçmek elbette kolay değil benimde başımda var. Ama en azından artık bu kadar alçalmış insan yüzünden üzülme.

offff çok acıttınız içimi. Rabbim gönlünüze ferahlık versin.

Boşver herkes karakteri kadar iz bırakır kimi iyi kimi kötü. Sen Allah de gerisini boşver. İlahi adalete güven. O kızda da ne mide varmış ki sevgilisi olan birini ayartıp evlenmiş.. Sana yapan zaten hayatına girene de yapar

Bende aldatıldım, sürekli evine girip çıkan biriyle. Aylar geçti üstünden, aklıma geldikçe öfkelenirim niye oldu neden yaptı falan. Ama çok şükür evlenmeden önce gördüm gerçek yüzünü. Evlenip aldatılsaydım napardım bilmiyorum. Belki 1 2 sene hatta daha az bi süre üzülücez sonra başkası giricek hayatımıza iyi ki olmamış dicez. Şimdi kendimize hayatı zehir etmenin bi anlamı yok. Yaşadık acımızı, öfkemizi kustuk, kendimize binlerce soru sorduk, elimize ne geçti?
Aldatılmanın üstü örtüldü mü? bize onları geri getirdi mi? Ne yapıyosak kendimize yapıyoruz.
Demek ki kısmet değilmiş, rabbim onları bize uygun görmemiş, kaderimiz de yokmuş da olmamış cidden olmayınca ne kadar zorlasan da olmuyo.

Şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Senin konunu okuyunca dedim ki madem aldatıldın, o evlendi gitti ne diye hala üzülüp kendini mahfdiyosunki alt tarafı bi insan değil mi? Binlercesi yok mu onun gibii? Kendim yaşamasaydım sana bunları derdim ama bende yaşıyorum aynı şeyi.

Bak sana şunun garantisini veriyorum, iyi ki diyeceksin iyi ki olmamış. Huylu huyundan vazgeçmez sana yapan onada yapar elbet bigün. Sen sabret güzellikler senide bulacak =)
Benimkide asla unutmayacağıni biliyorum böyle yaparak zaten defalarca aldatıyor yanındakini.. Zaten beni onunla onu da benimle aldattı. Sadece hırsım kaldı içimde hepsi bu onu da yenersem tamamen kurtulacağım ondan

Benimkide asla unutmayacağıni biliyorum böyle yaparak zaten defalarca aldatıyor yanındakini.. Zaten beni onunla onu da benimle aldattı. Sadece hırsım kaldı içimde hepsi bu onu da yenersem tamamen kurtulacağım ondan
Bende de var o hırs. Ama yapcak bişey yok o hissi öldür bi an önce unutmaya bak..

member: 488334"]Boşver herkes karakteri kadar iz bırakır kimi iyi kimi kötü. Sen Allah de gerisini boşver. İlahi adalete güven. O kızda da ne mide varmış ki sevgilisi olan birini ayartıp evlenmiş.. Sana yapan zaten hayatına girene de yapar[/QUOTE] o kız beni bilmiyordu hala da bilmiyor

Ben de öyle diyorum buraya geldi gitti bu onunla konuşuyor karısını getirmiş bizim oralara ben okuldayım başka şehirde iyiki ben varken getirmedi.. Şimdi benim mutlu olduğum her yerde onların izi var diyorum ama sonra böyle olmuyor diyorum ve bi karar aldım. Şehirleri yerleri onunla iliskilendirmiyorum. Böyle daha kolay sende öyle yap..

X