Unutamıyorum..

Senin bekar olup hayatın tadını çıkarıyor olman bile ona bi eziyet olacak zamanla merak etme illa evlenmen değil bu hayatı dolu dolu yaşıyor olman hayatına birilerinin girebilecegi yada girdiği düşüncesi onu zamanla mahvedecek .. Ve inan ki onu unutacaksın sadece yaşattığı acının yeri arada hafif sızlayacak oda ayda yılda bir..
yüzsüz yüzsüz bana sen de evleneceksin bir gün benim içim acıyacak demişti.. eziyet olacak biliyorum beni biriyle gördüğü gün

Eski birini sürekli düşünmekten bıktım. Aylar oldu ama hala aklımda. Onun başkasıyla mutlu olması beni delirtiyor. Yaptığını affedemiyorum, atamıyorum içimden, sürekli haberi geliyor bunu engellemem mümkün değil. 10 gün önce beni aldattığı kişiyle evlendi ama kalbimin kırıklığı ilk günkü gibi. İntikam almak için yanıp tutuşuyorum sanki.. Ben her an onun bana yaptığı ihanetle kavrulurken o mutluluktan uçuyor. Çıldırmak üzereyim artık... Kafam da onu bitirmek istiyorum, yoruldum, karşıma çıktığında yabancıymış gibi davranmak hiç olmamış gibi hissetmek istiyorum. Nasıl kafamdan atacağım, bu intikam duygularımdan, hırsımdan kurtulacağım bilmiyorum. Siz nasıl yapar nasıl unuturdunuz? :KK43::KK43::KK43::KK43:

Çok sevdiğim birinin bana söylediği bir söz sana değer vermeyene sen hiç değer verme ... O evlendi mutlu mesut . sen üzgünsün mutsuzsun . bunu kendi kendine yapıyorsun . Sen ardından üzülüp ağladıkça onun egosu tavan yapar . Haber getirenlere de beni ilgilendirmiyor diyerek konuyu kapatabilirsin . Ben istemiyorum haber geliyor diye bir şey yok .

Çok sevdiğim birinin bana söylediği bir söz sana değer vermeyene sen hiç değer verme ... O evlendi mutlu mesut . sen üzgünsün mutsuzsun . bunu kendi kendine yapıyorsun . Sen ardından üzülüp ağladıkça onun egosu tavan yapar . Haber getirenlere de beni ilgilendirmiyor diyerek konuyu kapatabilirsin . Ben istemiyorum haber geliyor diye bir şey yok .
iyiki konuyu açmışım rahatladım biraz. kafama koydum düşünmemeye çalışıyorum.. tanıdığım birisi aile olarak. gizliydi bizim ki. öyle ya da böyle kulağıma geliyor, aile arasında lafı geçiyor :KK43: ama artık çok da önemli değil...

Seninle ayni seyleri yasayan biri olarak diyebilecegim tek sey verebilecegim tek tavsiye zamana birakmam. Cok klise ve klasik ama zaman gercekten herseyin ilaci. Icin ancak zamanla sogur. Ben karsimdaki bana neler neler yapmasina ragmen gördügümde yine dizlerimin bagi cozulurdu kizginligim ucup giderdi. Simdi ise karsimdan dursa benim icin yolda gördügüm bir yabanci kadar hicbirsey ifade etmiyor. Mutluluglu ve mutsuzluguyla ilgilenmiyorum. Sende o suan mutlu ben mutsuzum diye kendini yok yere yipratma. HAyat imtihan dünyasi ve kimsenin yaptigi yanina kalmaz. Baskasinin gözyasi üzerine mutluluk kurulmaz, kuruldugu sanilir.

Seninle ayni seyleri yasayan biri olarak diyebilecegim tek sey verebilecegim tek tavsiye zamana birakmam. Cok klise ve klasik ama zaman gercekten herseyin ilaci. Icin ancak zamanla sogur. Ben karsimdaki bana neler neler yapmasina ragmen gördügümde yine dizlerimin bagi cozulurdu kizginligim ucup giderdi. Simdi ise karsimdan dursa benim icin yolda gördügüm bir yabanci kadar hicbirsey ifade etmiyor. Mutluluglu ve mutsuzluguyla ilgilenmiyorum. Sende o suan mutlu ben mutsuzum diye kendini yok yere yipratma. HAyat imtihan dünyasi ve kimsenin yaptigi yanina kalmaz. Baskasinin gözyasi üzerine mutluluk kurulmaz, kuruldugu sanilir.

bunların geçeceğine olan inancımı bitirmek üzereydim evlendiğini duyunca dağıldım yeniden.. sizlerden geçiyor zamanla tavsiyelerinizle güçlendim sanki.. sağolun

bunların geçeceğine olan inancımı bitirmek üzereydim evlendiğini duyunca dağıldım yeniden.. sizlerden geçiyor zamanla tavsiyelerinizle güçlendim sanki.. sağolun

suanda olay daha taze oldugu icin muhtemelen inanmak zor geliyor biliyorum. Ben unutmasini beceremeyen bir insan oldugum icin tamamen unutmam tam 1,5 yilimi aldi diyebilirim. Benim ayrildigim insan biz ayrildan tam bir hafta sonra nisanlandi muhtemelen istemede daha biz beraberken oldu.

suanda olay daha taze oldugu icin muhtemelen inanmak zor geliyor biliyorum. Ben unutmasini beceremeyen bir insan oldugum icin tamamen unutmam tam 1,5 yilimi aldi diyebilirim. Benim ayrildigim insan biz ayrildan tam bir hafta sonra nisanlandi muhtemelen istemede daha biz beraberken oldu.
aynı şekilde biz ayrıldıktan 2 hafta sonra nişanlandı.. benimleyken 3 ay boyunca beraberlermiş. nişanından bir hafta önce yalvarıyordu vazgeç dersen vazgeçerim çok değerlisin benim için seni unutmayacağım hiç falan... beni mahvetti 2 ay önce de mesaj atmış bir gece görmedim sabah gördüm. böyle işte. dilerim bir ömür boyu aklının ucunda kalırım, her anında içi sızlar. vicdanının sesi kafasını yastığa koyduğunda rahatsız eder. benim gözümden bile bile akıttığı her damla yaş için

Son düzenleme:
aynı şekilde biz ayrıldıktan 2 hafta sonra nişanlandı.. benimleyken 3 ay boyunca beraberlermiş. nişanından bir hafta önce yalvarıyordu vazgeç dersen vazgeçerim çok değerlisin benim için seni unutmayacağım hiç falan... beni mahvetti 2 ay önce de mesaj atmış bir gece görmedim sabah gördüm. böyle işte

Hemen hemen ayni seyler iste. Bana dugün davetiyesi ve resmi bile yollanmisti :) Neler duymadim ki neler suclu ben oldu. Yinede hic bir zaman kötü olsun istemedim. Ne mutluluguyla ne mutsuzluguyla ilgileniyorum. Bizimki ailesi yüzünden böyle olmustu. Pasif biri oldugu icinde onlarin buldugu biriyle evlendi iste. Birde kizi olmus. Herkez yasatiginin hesabini verecek icini ferah tut sen. Bu yasadiklarim bana insan iliskilerinde, ikili iliskilerdeki düsüncelerime cok sey katti. Suan iyiki olmamis diyebiliyorum ve icim acimiyor :)

Hemen hemen ayni seyler iste. Bana dugün davetiyesi ve resmi bile yollanmisti :) Neler duymadim ki neler suclu ben oldu. Yinede hic bir zaman kötü olsun istemedim. Ne mutluluguyla ne mutsuzluguyla ilgileniyorum. Bizimki ailesi yüzünden böyle olmustu. Pasif biri oldugu icinde onlarin buldugu biriyle evlendi iste. Birde kizi olmus. Herkez yasatiginin hesabini verecek icini ferah tut sen. Bu yasadiklarim bana insan iliskilerinde, ikili iliskilerdeki düsüncelerime cok sey katti. Suan iyiki olmamis diyebiliyorum ve icim acimiyor :)
yalvarırken ben olmaz deyince de nişanıma gel dedi :) benimki mantık evliliği yaptı, evlenmek istediği için evlendi, o kadında evlenmek istiyormuş anlaşınca evlenmişler. ben senin kadar olamıyorum şu anda, içi rahat olmasın inşallah :))

yalvarırken ben olmaz deyince de nişanıma gel dedi :) benimki mantık evliliği yaptı, evlenmek istediği için evlendi, o kadında evlenmek istiyormuş anlaşınca evlenmişler. ben senin kadar olamıyorum şu anda, içi rahat olmasın inşallah :))

zamanla olur canim :) yada ben fazla umursamaz oldum :) ARtik hic kimseye gereginden fazla deger vermiyorum en degerlimde benim :)

Bende aldatıldım, sürekli evine girip çıkan biriyle. Aylar geçti üstünden, aklıma geldikçe öfkelenirim niye oldu neden yaptı falan. Ama çok şükür evlenmeden önce gördüm gerçek yüzünü. Evlenip aldatılsaydım napardım bilmiyorum. Belki 1 2 sene hatta daha az bi süre üzülücez sonra başkası giricek hayatımıza iyi ki olmamış dicez. Şimdi kendimize hayatı zehir etmenin bi anlamı yok. Yaşadık acımızı, öfkemizi kustuk, kendimize binlerce soru sorduk, elimize ne geçti?
Aldatılmanın üstü örtüldü mü? bize onları geri getirdi mi? Ne yapıyosak kendimize yapıyoruz.
Demek ki kısmet değilmiş, rabbim onları bize uygun görmemiş, kaderimiz de yokmuş da olmamış cidden olmayınca ne kadar zorlasan da olmuyo.

Şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Senin konunu okuyunca dedim ki madem aldatıldın, o evlendi gitti ne diye hala üzülüp kendini mahfdiyosunki alt tarafı bi insan değil mi? Binlercesi yok mu onun gibii? Kendim yaşamasaydım sana bunları derdim ama bende yaşıyorum aynı şeyi.

Bak sana şunun garantisini veriyorum, iyi ki diyeceksin iyi ki olmamış. Huylu huyundan vazgeçmez sana yapan onada yapar elbet bigün. Sen sabret güzellikler senide bulacak =)

Eski birini sürekli düşünmekten bıktım. Aylar oldu ama hala aklımda. Onun başkasıyla mutlu olması beni delirtiyor. Yaptığını affedemiyorum, atamıyorum içimden, sürekli haberi geliyor bunu engellemem mümkün değil. 10 gün önce beni aldattığı kişiyle evlendi ama kalbimin kırıklığı ilk günkü gibi. İntikam almak için yanıp tutuşuyorum sanki.. Ben her an onun bana yaptığı ihanetle kavrulurken o mutluluktan uçuyor. Çıldırmak üzereyim artık... Kafam da onu bitirmek istiyorum, yoruldum, karşıma çıktığında yabancıymış gibi davranmak hiç olmamış gibi hissetmek istiyorum. Nasıl kafamdan atacağım, bu intikam duygularımdan, hırsımdan kurtulacağım bilmiyorum. Siz nasıl yapar nasıl unuturdunuz? :KK43::KK43::KK43::KK43:

Ne kadar ağlarsan ağla ne kadar üzülürsen üzül, o artık başkasıyla evli. Sizi sevmeyen birisi için değer mi kendinizi üzmeye? Ne intikamı alacaksınız Allah aşkına? Sürekli haberi geliyorsa olmayın o ortamda görüşmeyin o kimselerle kapatın sosyal hesaplarınızı... Önünüze bakın...

senin unutamamanın tek sebebi ondan sürekli haber alıp mutlu olduğunu görmen düşünmen.

bunu aşmalısın öncelikle. aşk acısı denen şey zaten geçiyor ama senin acını unutamamanın asıl sebebi bu.

gerçekten unutmaya karar verirsen 21 gün sürüyor. aklına geldikçe hemen başka şeyle ilgilen.

X