Bende aldatıldım, sürekli evine girip çıkan biriyle. Aylar geçti üstünden, aklıma geldikçe öfkelenirim niye oldu neden yaptı falan. Ama çok şükür evlenmeden önce gördüm gerçek yüzünü. Evlenip aldatılsaydım napardım bilmiyorum. Belki 1 2 sene hatta daha az bi süre üzülücez sonra başkası giricek hayatımıza iyi ki olmamış dicez. Şimdi kendimize hayatı zehir etmenin bi anlamı yok. Yaşadık acımızı, öfkemizi kustuk, kendimize binlerce soru sorduk, elimize ne geçti?
Aldatılmanın üstü örtüldü mü? bize onları geri getirdi mi? Ne yapıyosak kendimize yapıyoruz.
Demek ki kısmet değilmiş, rabbim onları bize uygun görmemiş, kaderimiz de yokmuş da olmamış cidden olmayınca ne kadar zorlasan da olmuyo.
Şuan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Senin konunu okuyunca dedim ki madem aldatıldın, o evlendi gitti ne diye hala üzülüp kendini mahfdiyosunki alt tarafı bi insan değil mi? Binlercesi yok mu onun gibii? Kendim yaşamasaydım sana bunları derdim ama bende yaşıyorum aynı şeyi.
Bak sana şunun garantisini veriyorum, iyi ki diyeceksin iyi ki olmamış. Huylu huyundan vazgeçmez sana yapan onada yapar elbet bigün. Sen sabret güzellikler senide bulacak =)