- 18 Ocak 2014
- 136
- 81
-
- Konu Sahibi senyadaben
canım öyle bir an da unutlmazki yani bu senin ona duydugun sevginin büyüklüğünede bağlı uzun da sürebilir normal ama saplantı haline getirmişsin gibi geldi sana tavsiyem başka şeylere yönel ilgi alanlarını değiştir bir uğraş bul kendine giden gitmiş artık daha da kendini yıpretma bak sana o önüne bakıyor sen de bak :)Eski birini sürekli düşünmekten bıktım. Aylar oldu ama hala aklımda. Onun başkasıyla mutlu olması beni delirtiyor. Yaptığını affedemiyorum, atamıyorum içimden, sürekli haberi geliyor bunu engellemem mümkün değil. 10 gün önce beni aldattığı kişiyle evlendi ama kalbimin kırıklığı ilk günkü gibi. İntikam almak için yanıp tutuşuyorum sanki.. Ben her an onun bana yaptığı ihanetle kavrulurken o mutluluktan uçuyor. Çıldırmak üzereyim artık... Kafam da onu bitirmek istiyorum, yoruldum, karşıma çıktığında yabancıymış gibi davranmak hiç olmamış gibi hissetmek istiyorum. Nasıl kafamdan atacağım, bu intikam duygularımdan, hırsımdan kurtulacağım bilmiyorum. Siz nasıl yapar nasıl unuturdunuz?
bile bile acı çekmemi sağladı ya unutamıyorum o sabahlara kadar ağladığımı nefesim kesilircesine.. bu saplantıdan kurtulmak istiyorum, tam unuttum başka şeylere yöneldim evlendiğini duydum başa döndü her şey sanki....canım öyle bir an da unutlmazki yani bu senin ona duydugun sevginin büyüklüğünede bağlı uzun da sürebilir normal ama saplantı haline getirmişsin gibi geldi sana tavsiyem başka şeylere yönel ilgi alanlarını değiştir bir uğraş bul kendine giden gitmiş artık daha da kendini yıpretma bak sana o önüne bakıyor sen de bak :)
iyi hissettirecekse gidip olay çıkarın ama hissettirmiyecek. gidip suratına yumruk atsanız yine bir gram daha iyi hissetmeyeceksiniz. ama bekleyin ben bu "karma" denen olaya çok inanıyorum. ilahi adalet diye bir şey var. sizin mutsuzluğunuz ile kurulan yuvada o adamın acı çektiğini gördüğünüzde ve o gün siz kendi mutlu huzurlu yuvanızı kurmuş olduğunuzda o zaman iyi hissedeksiniz. tek çare zaman..
zaten baksana o da sorunluymuş egosunu tatmin etmek istemiş demekki bile bile acı çektirdiyse sen üzülme onu unutman ona emin ol öyle bi koycakki . sen seni düşünmeyeni sana acımayanı hiçç ağlayıpta o güzel canını sıkma kurtulduguna sevin :))bile bile acı çekmemi sağladı ya unutamıyorum o sabahlara kadar ağladığımı nefesim kesilircesine.. bu saplantıdan kurtulmak istiyorum, tam unuttum başka şeylere yöneldim evlendiğini duydum başa döndü her şey sanki....
biliyorum o duyguyu.. o yürek yükünü o tarif edilemez öfke kin ve intikam hissini.. ama kendi acınası kaderine bırak onu.. bırak hayat yıpratsın... başına yastığına bir gün huzurla koyamasın.. hiçbir şey ama hiçbir şey kimsenin yanına kalmıyor. ve o kişiye zarar vermek içini soğutmuyor.çok istiyorum bunu bana yaşattığının bin beterini yaşasın.. o kadının benden haberi bile yok aslında ona hem üzülüyorum hem de nefret ediyorum ondan
zaten baksana o da sorunluymuş egosunu tatmin etmek istemiş demekki bile bile acı çektirdiyse sen üzülme onu unutman ona emin ol öyle bi koycakki . sen seni düşünmeyeni sana acımayanı hiçç ağlayıpta o güzel canını sıkma kurtulduguna sevin :))
biliyorum o duyguyu.. o yürek yükünü o tarif edilemez öfke kin ve intikam hissini.. ama kendi acınası kaderine bırak onu.. bırak hayat yıpratsın... başına yastığına bir gün huzurla koyamasın.. hiçbir şey ama hiçbir şey kimsenin yanına kalmıyor. ve o kişiye zarar vermek içini soğutmuyor.
bunun olacağı günü dört gözle bekliyorumKendine biraz zaman tanı, yaşadığın durum normal ama zamanla geçiyor. En azından aklına geldiğinde hiç bir şey hissetmiyorsun.
kendi acınızı tazelemekten başka bir işe yramayacak. o anki suratı aklınıza gelecek tiksineceksiniz. zamana bırakın ona inat mutlu olun!bir kez görsem yüzüne haykırsam, bağırsam içim soğuyacak gibi geliyor.
zamanla azalır benim de uzun sürmüştü halada var bir burukluk arada bende öfkeleniyorum ama yaptığı kötü şeyleri aklıma getiriyorum ozaman daha iyi hissediyorum kendimi zaman her şeyin ilacı canım daha fazla düşünüpte üzma kendini :))aylar sonra ilk defa bugün bir şarkıda iki damla aktı gözümden artık dayanamadım.. tek kelimesiyle kocaman bir aşkı nefrete çevirdi. bıktım sürekli ondan bişeyler hatırlamaya.
diyorum başkası olsa unuturum belki ama konuştuğum kişilere güvenmiyorumkendi acınızı tazelemekten başka bir işe yramayacak. o anki suratı aklınıza gelecek tiksineceksiniz. zamana bırakın ona inat mutlu olun!
son 10 gündür kendime hakim olamadım o haberi görünce, artık değiştirmem gerekiyor hayatımı bu intikam hırsımı yenmek ve o olmadan önceki gibi bir hayatzamanla azalır benim de uzun sürmüştü halada var bir burukluk arada bende öfkeleniyorum ama yaptığı kötü şeyleri aklıma getiriyorum ozaman daha iyi hissediyorum kendimi zaman her şeyin ilacı canım daha fazla düşünüpte üzma kendini :))
bir gün karşınıza öyle biri çıkacakki tüm tecrübeleriniz beyniniz aksini söylesede kalbiniz güvenecek ona. gözlerinde masumihyetini gçreceksiniz ve o kişi sizi öyle sevecekki o sevginin verdiği güvene bırakacaksınız kendinizi, o kişi sizi koruyacak zarar görseniz o bin üzülecek.. o zaman anlayacaksınız ki erkek var bide bu zavallı yaratıklar var..diyorum başkası olsa unuturum belki ama konuştuğum kişilere güvenmiyorum
buna inanmaya o kadar ihtiyacım vardı ki.. artık çevremdekilere bahsetmiyorum bile unuttum sanıyorlar. ben içimde kalbimle savaşıyorum. ilk kez canım yandı böyle.. o güveneceğim kişi beni bir an önce bulurrrbir gün karşınıza öyle biri çıkacakki tüm tecrübeleriniz beyniniz aksini söylesede kalbiniz güvenecek ona. gözlerinde masumihyetini gçreceksiniz ve o kişi sizi öyle sevecekki o sevginin verdiği güvene bırakacaksınız kendinizi, o kişi sizi koruyacak zarar görseniz o bin üzülecek.. o zaman anlayacaksınız ki erkek var bide bu zavallı yaratıklar var..
bu sana tecrübe olsun önce onu kafand bitir ki yeni gelenlere kapı açılsın artık kendinle ilgilenson 10 gündür kendime hakim olamadım o haberi görünce, artık değiştirmem gerekiyor hayatımı bu intikam hırsımı yenmek ve o olmadan önceki gibi bir hayat
ilk kez aşık oldum ilk kez aldatıldım ilk kez güvendim birine ilk kez canım yandı. bütün ilkler toplandı ve ben dağıldım.. değişmeye çaba gösteriyorum ve başarıcambu sana tecrübe olsun önce onu kafand bitir ki yeni gelenlere kapı açılsın artık kendinle ilgilen