Unutamıyorum:(

K

KalbiMecruh

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi KalbiMecruh
Çok sevmiştik birbirimizi kimsem yok param yok diye ailesi hiç istememişti sevmemişti beni. O zamanlar ailesine karşı koymuştu evlenmiştik. Yıllar oldu boşanalı ilgisizliği ailesinin ayırma çabaları ailesiyle bana karşı birlik olması ve en sonundada ihaneti bitirmişti herşeyi. Bir çocuğumuz var daha 1 yaşındaydı herşey bittiğinde şimdi 4 yaşında 3 yıl oldu. Ama bu arada çok şans verdim herşeye rağmen oğlumuz için bir araya gelme isteğini kabul ettim tamam dedim ama yine devam etti ilgisizliğine zaman ver dedi borçlarım var dedi oyaladı hep sahip çıkmadı bize. Sonra ayrı ev kurdum kendime oğlumla yaşıyoruz iyi kötü yardım ediyor maddi olarak çok nadir görmeye geliyor oğlunu ayda 1 kez gibi işi icabı uzakta oluyor hep. Bir ev kurdum dedim kapım açık sana dedim ama gelip yine oğlumuzu ailesine götürüp orda kaldı ailesine sanki hatalı benmişim gibi barışmamızı belli etmeden devam etmek istedi. Oysa resmen boşanmıştık tekrar istiyorsa bizi yumrugunu masaya vurmalıydı karımla oğlumla yaşıcam yuvamı yeniden kurucam demeliydi gerekeni yapıp nikah kıymalıydı tekrar ama yine ikili oynamaya devam etti. Bir umut verip bir üzüyordu hep sürekli önümde engel oldu hep kafamı karıştırdı. Seviyorum diyor unutamıyorum diyor ama ilgilenmiyordu beklediğim mertliği göstermiyodu. Artık canıma yetti en son ailene söyle anlat eşyalarını al bizimle kal yada daha bu eve girme dedim izne geldiğinde bir gece burda 2 gece ailesiyle kalıyodu. Kirli çamaşırlarını annesine götürüyor bana misafir gibi geliyodu.Bir zamanlar benim için ailesine resti çeken adam şimdi hem eşi hemde evladı varken resti çekemedi. Hep borçlarım bitsin işler kötü 1 yıl sabret 2 yıl sabret yaza kadar sabret vs. vs. bahaneler uydurdu. Onlardan gizli sürdürücek sanki eşiyken metresi gibi oldum yapmadı dediğimi yine ailesinde kaldı izne geldiğinde bitti dedim evime almadım ..
Ondan boşanamıyorum sanki çocugumuz oldukça başka bir evlilik yapmadığımız sürece sanki hep bi umut kalıcak önümde bi engel olucak bi türlü hayatıma bakamıyorum çıldırıcam bu gidişle. Bikere çok yüzsüz yalancı ve düşüncesiz benim iyi niyetimi çocuğum için şans vermelerimi hep suistimal ediyo. Zaten kimsem yok küçük bi çocukla bırakıp bırakıp gitti hep beni. Ve artık beni dul bilen beni isteyen birine evet dedim en sonunda. Bu semtten uzakta yeni bir hayata başlamaya niyetlendim. Ama çok korkuyorum onu unutamamaktan selvi boylum al yazmalım filmindeki gibi aynı durumumuz yaptığı işe ihanetine kadar aynısı evlenicem oğlumu seven biriyle onun her şeyiyle ilgilenicek bizim kimimiz kimsemiz olucak biriyle. Ama ya pişman olursam geceler boyu uyuyamıyorum onada dedim evlenicem diye bazen beni suçluyor utanmadan bazende üzülmüş gibi oluyor ama öylece duruyo hiç bişey yapmıyo. Bir gün çok pişman olucak ama bende hep ona acıyarak onu düşünerek yıkılan yuvamıza yanarak mı yaşıcam ne olucak nasıl katlanıcam bilmiyorum. Onu bunca düşünürken mantık evliliği yaparsam hatamı etmiş olucam.
Evlenirsem oğlumuzla birlikte babasıyla yeniden bir yuva kurma şansı tamamen yokolucak ama bize o şansı vermiyoki hep oyalıyo hep mutsuzum yıllar geçiyo yapayalnızım muhtacım bir sevgi istiyorum değer görmek istiyorum artık ondan umudumu kesmek istiyorum. Onu bitirmek istiyorum yeni bir hayat için cesaret istiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok acı çekiyorum ağlamaktan gözlerimde yaralar oluştu artık ...Teşekürler.

size bunca acı cektirmiş
sahip cıkmamıs
aldatmıs
şimdi tekrar barısmaya kalksan bunları tekrarlamayacağından eminmisin
bence huylu huyundan vazgecmez
şimdi sizin için yanıp tutusur
evet deyince yine eskisi gibi olur
bence artık hayatınıza yön vermenin zamanı gelmiş
bence bi sürede daha cocuğunuzla yaşayın
ve tam emin olmadan kendinize güvenmeden baskası ile evlenmeyin
umarın hersey gönlünüze göre olur a.s.

İçim burkularak okudum yaşadıklarını. Gerçekten çok büyük yük taşımışsın omuzlarında. Evladın için herşeyi denemişsin ama karşındaki senin gösterdiğin hassasiyeti gösterememiş. Sevdiğinin, evladının yanında olamayan bir erkekten daha fazlasını beklemek sanırım hayal olur.
Bende böyle iradesiz bir kocaya sahibim. Gerçi bizim olayımız aile veya aldatma değil ama ben senin gösterdiğin cesareti gösterip ayrılamadım. Çocuklarım için susup çilemi çekiyorum.
Yapacağın en güzel şey, eğer seninle evlenmek isteyen kişiden eminsen, evladına üvey babalık yapmayacak, öz baba gibi bağrına basacak seni mutlu edecek biriyse onunla evlen ve artık mutlu olmaya bak güzelim.

İçinden nasıl geliyorsa onu yap.

Ama boşandıgın eşin seni çok oyalamış ve saglam pabuç degil

ona umutlarını baglarsan daha çok beklersin

bence kendi yolunu çizmelisin...

Bencede kendi yolunu çizmelisin, eski kocanla irtibatını kesmelisin onu sürekli gördükçe herşey tazelenir, göz görmeyince gönül katlanır elbet. Evlilik konusuna gelince içinde zerre kadar heyecan yada sevgi yoksa asla evlenme sonra hayatın zindan olur.

denenmişin yeniden denenmesi olmaz bence..
eski eşinin karakterini artık görmüşsün..
senin canını çok acıtmış..
eğer gerçekten bütün bunlara rağmen birgün onunla yeniden
yuva kurabileceğinizi düşünüyorsan,
onun değişeceğini düşünüyorsan,
bence bir başkasıyla evlenme,ne o kişiyi üz,ne de sen üzül.
ama ben insanların kişiliğinin çok büyük mucizeler olmadıkça değişmeyeceğine
inanıyorum.
hakkında hayırlısı olsun ama bence bu saplantıdan kurtul,
unut artık,
unut..

canım ya çok sevmişssin belli
ama eşin senin kadar sevmemiş
yada sevdiyse bile sevgisi tükenmiş,eşinin ailesi tüketmiş
aldatılmışssın ve çocuğun var
tekrar diyorsun denedim
bence herşeye bir sünger çek,geçmişi olduğu yerde bırak
eşinle görüşmeyi kesemessin tabi oğlun var
ama sadece oğlu için görüş
bu ilişkiden sana fayda yok zarar var cnm
saplantılı biri olu çıkmışssın bak
kendine bir çeki düzen ver
hiç değilse kendi ailen ve oğlun için..

Sorumsuz bir insandan beklentilerin var.
Bu zamana kadar yaşadıklarını düşünürsen,bundan sonra yaşayacaklarını da görürsün aslında.
İnsanların kişilikleri öyle hadi ben değişeyim diye değişmiyor malesef.
Bunun böyle devam etmesi senin içinde çocuğun içinde zor.Belirsizlik içinde yaşanmaz ki.
Ben olsam o insandan uzak durur,onsuz hayatıma yön vermeye çalışırdım.
Kendime de çocuğumada sahip çıkardım.

Tekrar evlenmeyi bize sahip çıkan biri diye yapmazdım.
Benim sevdiğim beni seven adam gibi bir adama rastlarsam ancak o zaman onunla yaşlanmak üzere düşünürdüm evliliği.

Gerçekten yaşadıkların çok zor farkındayım.Ama duygusallıktan kurtulup,mantıklı düşünme zamanı bence.hem kendin hem çocuğun için.

Herşeyin hayırlısı olsun senin için.

eski eşin seni ne kadar haketmesede,sen sevmişsin bi kere.bence onu tamamen unutmadan evlenmemelisin.sonradan pişman olmamak için.ama ne kadar çabuk silersen kalbinden o kadarda iyi olur senin için.sorumsuz insanlar değişmiyor malesef.hakkında hayırlısı olsun.inşallah bundan sonra mutlu olursun.

hem ondan boşanamıyorum demişsin hem de yeniden nikah kıymalı demişsin.
anlamadım ben, evli misiniz yoksa ayrı mısınız resmi olarak?

Canım benim ya yaşadıkların gerçekten çok zor. Oğlun, belkide bitmeyen sevgin için hep bir umut düzelir diye beklemişsin. Aradan kaç sene geçmiş hiç adım atmayan bir insana daha fazla umut bağlama bence. Oğlun büyüdükçe daha da zor olur senin için ikinci bir yuva kurmak. mutluluğunu düşün hem o geri dönse eski günleri yaşamayacağın ne malum. Allah yardımcın olsun canım umarım çok güzel günler bekliyordur seni... :Saruboceq:

sevginin yaşattığı her acı aslında biraz daha yorar insanı ama biraz büyütüp olgunlaştırır daha sağlam adınmlarla ilşerlememizi sağlar ama acılarda aşkın bir ğparçasıdır...
mutluluk kırıntılarını toplamaktansa,sevgiyi içinde yaşamak en güzeli olur...
çok sevmişsin belli ama oğlnunun babasıda olsa mutsuz bir aile mutlu ailenin vereceklerinden çok alacağını alır oğlundan ve senden....

sadeece

eğer güveniyorsan git derim... arkanda pişman olacağın hiçbir şey bırakmamışsın ki sen.. yapman gerekeni yapmış ona yeteri kadar şans vermişsin... hatta fazlasını bile...

yerinde olsaydım eskiyi adam etmek yerine yeni bir insana şans verirdim...

Senin kadar sevmemiş unutmalısın tekrar barışsanız bile canın şimdikinden daha çok acıyacak
kalbine gömmelisin bence zaman herşeyin ilacı

Çok sevmiştik birbirimizi kimsem yok param yok diye ailesi hiç istememişti sevmemişti beni. O zamanlar ailesine karşı koymuştu evlenmiştik. Yıllar oldu boşanalı ilgisizliği ailesinin ayırma çabaları ailesiyle bana karşı birlik olması ve en sonundada ihaneti bitirmişti herşeyi. Bir çocuğumuz var daha 1 yaşındaydı herşey bittiğinde şimdi 4 yaşında 3 yıl oldu. Ama bu arada çok şans verdim herşeye rağmen oğlumuz için bir araya gelme isteğini kabul ettim tamam dedim ama yine devam etti ilgisizliğine zaman ver dedi borçlarım var dedi oyaladı hep sahip çıkmadı bize. Sonra ayrı ev kurdum kendime oğlumla yaşıyoruz iyi kötü yardım ediyor maddi olarak çok nadir görmeye geliyor oğlunu ayda 1 kez gibi işi icabı uzakta oluyor hep. Bir ev kurdum dedim kapım açık sana dedim ama gelip yine oğlumuzu ailesine götürüp orda kaldı ailesine sanki hatalı benmişim gibi barışmamızı belli etmeden devam etmek istedi. Oysa resmen boşanmıştık tekrar istiyorsa bizi yumrugunu masaya vurmalıydı karımla oğlumla yaşıcam yuvamı yeniden kurucam demeliydi gerekeni yapıp nikah kıymalıydı tekrar ama yine ikili oynamaya devam etti. Bir umut verip bir üzüyordu hep sürekli önümde engel oldu hep kafamı karıştırdı. Seviyorum diyor unutamıyorum diyor ama ilgilenmiyordu beklediğim mertliği göstermiyodu. Artık canıma yetti en son ailene söyle anlat eşyalarını al bizimle kal yada daha bu eve girme dedim izne geldiğinde bir gece burda 2 gece ailesiyle kalıyodu. Kirli çamaşırlarını annesine götürüyor bana misafir gibi geliyodu.Bir zamanlar benim için ailesine resti çeken adam şimdi hem eşi hemde evladı varken resti çekemedi. Hep borçlarım bitsin işler kötü 1 yıl sabret 2 yıl sabret yaza kadar sabret vs. vs. bahaneler uydurdu. Onlardan gizli sürdürücek sanki eşiyken metresi gibi oldum yapmadı dediğimi yine ailesinde kaldı izne geldiğinde bitti dedim evime almadım ..
Ondan boşanamıyorum sanki çocugumuz oldukça başka bir evlilik yapmadığımız sürece sanki hep bi umut kalıcak önümde bi engel olucak bi türlü hayatıma bakamıyorum çıldırıcam bu gidişle. Bikere çok yüzsüz yalancı ve düşüncesiz benim iyi niyetimi çocuğum için şans vermelerimi hep suistimal ediyo. Zaten kimsem yok küçük bi çocukla bırakıp bırakıp gitti hep beni. Ve artık beni dul bilen beni isteyen birine evet dedim en sonunda. Bu semtten uzakta yeni bir hayata başlamaya niyetlendim. Ama çok korkuyorum onu unutamamaktan selvi boylum al yazmalım filmindeki gibi aynı durumumuz yaptığı işe ihanetine kadar aynısı evlenicem oğlumu seven biriyle onun her şeyiyle ilgilenicek bizim kimimiz kimsemiz olucak biriyle. Ama ya pişman olursam geceler boyu uyuyamıyorum onada dedim evlenicem diye bazen beni suçluyor utanmadan bazende üzülmüş gibi oluyor ama öylece duruyo hiç bişey yapmıyo. Bir gün çok pişman olucak ama bende hep ona acıyarak onu düşünerek yıkılan yuvamıza yanarak mı yaşıcam ne olucak nasıl katlanıcam bilmiyorum. Onu bunca düşünürken mantık evliliği yaparsam hatamı etmiş olucam.
Evlenirsem oğlumuzla birlikte babasıyla yeniden bir yuva kurma şansı tamamen yokolucak ama bize o şansı vermiyoki hep oyalıyo hep mutsuzum yıllar geçiyo yapayalnızım muhtacım bir sevgi istiyorum değer görmek istiyorum artık ondan umudumu kesmek istiyorum. Onu bitirmek istiyorum yeni bir hayat için cesaret istiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok acı çekiyorum ağlamaktan gözlerimde yaralar oluştu artık ...Teşekürler.

yaşadıkların çok üzücü...
o artık senin eski kocan....ondan artık bişey bekleme...
kendine bile güveni olmayan birinden ne bekleyebilirsin ki...:sm_confused:
karşına çıkan erkek çocuguna iyi bi baba olacaksa ,sanada iyi bi koca olacaksa kabul et canım...
diğer kişi ise artık ,senin çocugunun babası...
onu hayatından silmelisin....
sadece çocugunuz için ara sırada olsa bir araya gelmelisiniz...
biran önce hayatına bir yön ver ....:teselli:

Elle tutulur yanı yok ki çocuğunun babasının. bu saatten sonra seni üzmek sıkıntı vermek dışında birşey yapabileceğini sanmıyorum yapsa şimdiye kadar çok fırsatını bulmuş kaçırmamalydı. Umarın karşına çıkan biri senin için iyi bir şans olur ve yüzünü güldürür. Allah sana da çocuğuna da iyi yazılar yazsın canım..

çocuğunun babasına istediği zaman elde edilir kadın olmamalısın bence..
istediği zaman gelir gider oh ne alaa

eger evlenme teklıfı eden kısı sana sahıp cıkacak senı uzmeyecekse....cocuguna ıyı bır baba olacaksa He R SEYDEN ONCE SEN EN AZINDAN BIRAZ OLSUN ICINDEN YAKINLASABILECEKSEN EVLEN ..YOKSA SEVMEDIGIN YAKINLIK DUYMADIGIN INSANLA BIR HAYATI YASAMAK SANA ZINDAN OLUR....ESKI ESINEDE BIR SEY SOYLEYEMIYORUM BÖLE KARARLARINI VEREMEYEN KENDINE BAGIMLI GUDUMUNDEN AYRILAMAYAN EVLATLAR YETISTIREN ANNELERINE SOZUM....BIR OMUR OGULLARI ONLARA BAGLI KALSIN ONLARIN SOZUNU TUTSUN AMA OLSUN ISTERSE BOSANSIN ISTERSE COLUK COCUK ORTADA KALSIN NE DE OLSA OĞULLARI...BU GUNAHLARIN VEBALINI NASIL CEKERLER BILMIYORUM AMA SEN HERSEYIN BASINDA AYAKTA KALABILMIS BIR BAYANSIN ..GUCLUSUN ..BOSVER ESKI ESINDEN ADAM OLACAK OLSA COKTANNNNNNN YANINDA OLURDU.........

elinde imkan varsa evimi kurdum diyosun bence başkasıyla da evlenme biraz kafanı dinle acele etme...

X