Unutamiyorum bir Türlü

nazaarboncukk

💙💙💙
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
595
1.128
29
Selam Hanimlar..

Aylardir Ailemden ve "eşimden" gittim. Hic bir şekilde Görüşmiyorum.

Sorun şu.. evlilikte hic Mutlu değildim, evde Hep 2 yabanci gibiydik. 6 yil bir evlilikte max. 20 defa seni seviyorum dedi. Kendisi Kuzenim.

Cinselikte beraber oldugumuzda Hep başkasini Hayal edip, benim Duymami istiyordu.
Ve Bu hayal etiği insanlar akrabalarimiz oliyor..kuzen, yenge, annem..

Ve hic Sesimi cikartmadim, cünkü her kime anlatsam inanmazlardi bana, Herzamanki gibi. Söyleseydim aileme ozaman "Esim" kurana yemin ederdi..ve Beni yalançi olarak gösterirdi.
Ailem zaten Elalem ne der.. derdinde.

Simdide bunlari hatirladikça kendime kiziyorum, nefret ediyorum.

Bilmiyorum Burda konuyu dogru yerde mi açtim..
Hic iyi degilim

Selam Hanimlar..

Aylardir Ailemden ve "eşimden" gittim. Hic bir şekilde Görüşmiyorum.

Sorun şu.. evlilikte hic Mutlu değildim, evde Hep 2 yabanci gibiydik. 6 yil bir evlilikte max. 20 defa seni seviyorum dedi. Kendisi Kuzenim.

Cinselikte beraber oldugumuzda Hep başkasini Hayal edip, benim Duymami istiyordu.
Ve Bu hayal etiği insanlar akrabalarimiz oliyor..kuzen, yenge, annem..

Ve hic Sesimi cikartmadim, cünkü her kime anlatsam inanmazlardi bana, Herzamanki gibi. Söyleseydim aileme ozaman "Esim" kurana yemin ederdi..ve Beni yalançi olarak gösterirdi.
Ailem zaten Elalem ne der.. derdinde.

Simdide bunlari hatirladikça kendime kiziyorum, nefret ediyorum.

Bilmiyorum Burda konuyu dogru yerde mi açtim..
Hic iyi degilim
Kurtulmussun düşünme bile artık 👍🤲

Artık geçmişi geçmişte mi bıraksanız? Biraz önünüze bakın. Bugününüzü mahvediyorsunuz geçmişte yaşayarak.

Konu yanlış yerde Mune Mune
Unut gitsin ya psikolojik destek al.
Düşünme eşin pisliğin tekiymiş kurtulmuşsun önüne bak artık.
Kurtulmuşsun sevinmen lazım, terapi aldığını yazmışsın bir yerde, devam et, toparlanacaksın emin ol
Kurtulmussun düşünme bile artık 👍🤲

Moral verdiginiz icin Cok Tesekür ederim. 🌸
Malesef bazen geçmişimi düşünüp, yaşadiklarima üzüliyorum

Yuhhh anne hayel etmek nedir ya ne biçim fantezi dünyası bu onu soyledihi an 1 sn bile bu adamla aynı evde kalman bile hata

Anaa sizin annenizi bile hayal etmis ve birsey dememissiniz. Pes diyorum. Ayrilik tam isabet olmus. Alraba evliligine de son derece karsiyim

X