Unutamamaktan korkuyorum

gizemertrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
25
12
3
21
Kızlar 3 yıllık bi ilişkim 4 ay önce bitti çok manipülatif birisiydi kendi hatalarını bile bana empoze ediyordu son zamanlarda ilişki çok daha kötüye gidiyordu ben ağlarken o 101 falan oynuyordu ataklar geçirirken umrunda olmuyordu bende daha fazla bu saygısızlıkları kaldıramadım bitsin dedim o da itiraz etmedi ilk 1 ay çok zorlandım sonra alışmaya başladım hatta onsuz çok daha rahatım hem zihin olarak hemde yaşam olarak ama içime dert olan nokta şu henüz onu birisiyle görürsem ne yaparım düşüncesini aşamadım onu tekrar hayatıma almıycam çok kez yazdı yine beni manipüle etmeye çalıştı ama ben kabul etmedim tek kaygım şuan başkasını gördüğümde ne yapıcam nasıl atlatıcam birde unutamamaktan korkuyorum beni üzen kıran bi insanı bunlar kaygı seviyemi beş katına falan çıkarıyor

Takip etmeyi bırakın niye takip edeceksiniz ki? Şu kapıları tamamen kapatmayı öğrenin artık.
Çok haklısınız cidden ama bazen insanın mantığı devre dışı kalıyor bende mantıklı düşünmeye çalışıyorum zaten her yerden engelli iletişim kurmuyorum hiç bi şekilde sadece sorum buydu yanıtınız için teşekkür ederim

Engelliyse görmez, duymazsınız. Göz görmeyince gönülde katlanır. Hayatınıza düzgün biri girincede aklınıza gelmez bile. Kendinize eziyet etmeyi bırakın. Mutlu olmaya bakın.

Çoğumuzun hayatında unutamayacağımızı sandığımız birileri olmuştur. Kendi adıma eski nişanlımı unutamam diyordum, ortak arkadaşlarımız olmasa varlığını hatırlamam bile.

Size bu kadar kötü davrananan birini neden hatırlamak istersiniz ki?
Boşverin hayatına kimi alıyorsa alsın, siz yolunuza devam edin.
Üzüntü yaratan ve sizi değersizleştiren insanlara bu kadar bağlılık duymak doğru değil.

Siz ağlarken yada ataklar geçirirken yanınızda olmamış .Kimle olursa olsun ayrıldığınız için şükredin bence bu kadar duyarsız sizi görmeyen biriyle evlenip başınızı da yakabilirdiniz. Unutursunuz varla yok gibiymiş zatten . Asla geri dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…