- 5 Mart 2025
- 25
- 12
- 3
- 21
- Konu Sahibi gizemertrk
-
Çok haklısınız cidden ama bazen insanın mantığı devre dışı kalıyor bende mantıklı düşünmeye çalışıyorum zaten her yerden engelli iletişim kurmuyorum hiç bi şekilde sadece sorum buydu yanıtınız için teşekkür ederimTakip etmeyi bırakın niye takip edeceksiniz ki? Şu kapıları tamamen kapatmayı öğrenin artık.
Gerçekten öyle Allah kurtardı bu duygularda zamanla geçer umarımTam çöpe atıp arkaya bakmamalık bi tipmiş . Kim alırsa alsın siz kendınızı kurtarmışsınız şükredin
Evet narsist bi kişilik zaten düzelmesi mümkün değil zamanla bu duygularım da geçer diye düşünüyorumUnutursun, unutulmayacak bir insan degilmis zaten.
Onunla birlikte baska birini görürsen acimaktan baska birsey yapma.
Çok haklısınız cidden ama bazen insanın mantığı devre dışı kalıyor bende mantıklı düşünmeye çalışıyorum zaten her yerden engelli iletişim kurmuyorum hiç bi şekilde sadece sorum buydu yanıtınız için teşekkür ederim
Size bu kadar kötü davrananan birini neden hatırlamak istersiniz ki?Kızlar 3 yıllık bi ilişkim 4 ay önce bitti çok manipülatif birisiydi kendi hatalarını bile bana empoze ediyordu son zamanlarda ilişki çok daha kötüye gidiyordu ben ağlarken o 101 falan oynuyordu ataklar geçirirken umrunda olmuyordu bende daha fazla bu saygısızlıkları kaldıramadım bitsin dedim o da itiraz etmedi ilk 1 ay çok zorlandım sonra alışmaya başladım hatta onsuz çok daha rahatım hem zihin olarak hemde yaşam olarak ama içime dert olan nokta şu henüz onu birisiyle görürsem ne yaparım düşüncesini aşamadım onu tekrar hayatıma almıycam çok kez yazdı yine beni manipüle etmeye çalıştı ama ben kabul etmedim tek kaygım şuan başkasını gördüğümde ne yapıcam nasıl atlatıcam birde unutamamaktan korkuyorum beni üzen kıran bi insanı bunlar kaygı seviyemi beş katına falan çıkarıyor
Siz ağlarken yada ataklar geçirirken yanınızda olmamış .Kimle olursa olsun ayrıldığınız için şükredin bence bu kadar duyarsız sizi görmeyen biriyle evlenip başınızı da yakabilirdiniz. Unutursunuz varla yok gibiymiş zatten . Asla geri dönmeyinKızlar 3 yıllık bi ilişkim 4 ay önce bitti çok manipülatif birisiydi kendi hatalarını bile bana empoze ediyordu son zamanlarda ilişki çok daha kötüye gidiyordu ben ağlarken o 101 falan oynuyordu ataklar geçirirken umrunda olmuyordu bende daha fazla bu saygısızlıkları kaldıramadım bitsin dedim o da itiraz etmedi ilk 1 ay çok zorlandım sonra alışmaya başladım hatta onsuz çok daha rahatım hem zihin olarak hemde yaşam olarak ama içime dert olan nokta şu henüz onu birisiyle görürsem ne yaparım düşüncesini aşamadım onu tekrar hayatıma almıycam çok kez yazdı yine beni manipüle etmeye çalıştı ama ben kabul etmedim tek kaygım şuan başkasını gördüğümde ne yapıcam nasıl atlatıcam birde unutamamaktan korkuyorum beni üzen kıran bi insanı bunlar kaygı seviyemi beş katına falan çıkarıyor
Gerçekten mi umut verdiniz bana şuan çok iyi hissettim teşekkür ederimÇoğumuzun hayatında unutamayacağımızı sandığımız birileri olmuştur. Kendi adıma eski nişanlımı unutamam diyordum, ortak arkadaşlarımız olmasa varlığını hatırlamam bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?