• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamamak...gozleri vardi bakmak icin delirdigim

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Unutamiyorum Sabah kalkiyorum gozleri heryer,niye Boyle oldu biktim Bu kader den hic bir seyi onun kadar istemedim..onu I'lk gordugumde demekki allah beni bugune kadar Bu guzellik icin beklletmis sinamis diye dusunmustum..anlam veremiyirum gayet guzel birbirimizi tanirken birden mesajlar durdu birden sogudu bitti gitti bende bittim... Kafam in heryerini Isgal etmis gibi

Unutamiyorum Sabah kalkiyorum gozleri heryer,niye Boyle oldu biktim Bu kader den hic bir seyi onun kadar istemedim..onu I'lk gordugumde demekki allah beni bugune kadar Bu guzellik icin beklletmis sinamis diye dusunmustum..anlam veremiyirum gayet guzel birbirimizi tanirken birden mesajlar durdu birden sogudu bitti gitti bende bittim... Kafam in heryerini Isgal etmis gibi
Geçer,üzülme,neleri,kimleri unuttuk zamanla...

Niye olayi bu kadar dramatik bir hale getiriyorsunuz ?
Insanlar 2,3 cocukla ortada kaliyor
Haneleri dagiliyor vs vs.
Elin sidiklisi icin sarkilar nakaratlar..
Ne kiymetsiz caniniz var

Belki de cok istediginiz icin olmadi.
Sizin bu kadar uzulup taktiginiz kisi sizi unutmus ve hayatina bakiyor belki biriyle gorusiyor siz de acinizi yasayin bitirin ve devam edin.

Back