unutamadım..

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
Artık dedim. Bütün cesaretimi toplayıp ben seni unutamadım dedim. Gururu yaşanmışlıkları bırakıp.. biliyorum ki olmayacak öyle hissediyorum. Umrumda bile değil içimin soğumasını istedim sadece pişmanlıklarım bitsin istedim. Bana döndüğün gün korkmasaydım da bende sana dönebilseydim yapamadım. Başkalarını koydum yerine doldu sandım boşluğun ama yok dolduramamışım. Rüyamda bile senleyim. Ben çok güçlü kız olan ben nerede şimdi ? Güçlülüğümü kaybediyorum yıkılıyorum. En masum saf aşkım her zaman yerin farklı.. duygularımı paylaşmak istedim sadece sanki ne kadar çok kişi okursa yangınım o kadar çabuk sönecek gibi..

off off.. Öyle bir anima denk geldi ki mesajınız. Allah büyüktür. Vardır bunda da bir hayır.

Neden ayrılmıştınız?
Çok kötü bir sebep sanırım.
O yüzden geri döndüğünde devamı gelmedi sanırım?

Zaman herseyi ilaci ( acita acita herseye zamanla alisiyor insan
Zaman mı ? 5 yil oldu 15 yasındaydım onu tanıyalı çok küçüktüm şimdi 20. Hala içimde boşlugu aynı yerde. Onla yaşamak istedigim o kadar çok şey vardı ki heralde yaşayamadıklarımıza bu kadar üzülüyorum..

Ah canım içimdekiler bitse bunu diliyorum artik Allah'tan..
Aynen ben de içime bir soğukluk girsin de kurtulayim.Zaman cabucak geçsin istiyor insan. Çok zor gerçekten. Hele ki alışkanlığa dönüşmusse daha zor oluyor. Allah büyüktür. Zaman degistikce icimizdekiler değişir insallah

Umarım biter her şey kendimi gectim cevremdekileride bunalttım..

Umarım biter her şey kendimi gectim cevremdekileride bunalttım..
Hayat hiç birsey belli olmaz. Hayatin neler getirecegini de bilemeyiz. Yani eğer birşeylerin düzeleceği yoksa bitmek zorunda. Olan olur ,biten biter.Hayat devam eder. Kendine uğraşlar bulmalisin. Ben kitap okumaya başladım mesela. Bir kitapciya gidiyorum sohbetlere katılıyorum.Çok iyi geliyor. Arkadaslrinla görüş.Sinemaya git.

Yani neden ayrısınız mesela? Çok önemli.
Noldu? Ayrılalı ne kadar oldu?
Hayatına biri girdi mi? Şu an sevgilisi var mı?
mesafe ve kıskançlıktan bitti. ayrılalı 4 yıl falan oldu yaklaşık. hayatıma iki kişi girdi. Bana söylediğine göre yok ama belki hoşlandıgı vardır ortak bir arkadasım sormus var mı biri diye hayır yok derslerden kafamı kaldıramıyorum ki demiş..

arkadaşlarım olmasaydı heralde kafayı yerdim.. en büyük destekçilerim canlarım. hem okuyorum hem .alışıyorum haftasonu falan odevler derken hep dolu oluyorum. ama yine aklımda yine aklımda

Yani neden ayrısınız mesela? Çok önemli.
Noldu? Ayrılalı ne kadar oldu?
Hayatına biri girdi mi? Şu an sevgilisi var mı?
bu 4 yıl içinde hep iletişim halindeydik ara ara. hayat nasıl gidiyor falan gibi. en son 1 yıl önce dönmüştü unutamıyorum dön diye mesaj attı korkumdan bir adım bile atamamıstım baskasıyla birlikteydim. Benim aklım baskasında ayrılalım diyememekten korktum. peşimi bırakmayacagını düsündüm.. Şimdi yaptıklarımın bedelini çekiyorum sanırım ..

Anladım. Eski konularına da baktım biraz.
Şimdi senin hayatında kimse yok o zaman.
Hayırlısı olsun. Dediğim gibi seviyorsa neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…