• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri ÜNT UV BRIGHT PLUS güneş koruyucusu

Güneş kremleri, bronzlaşma

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Merhaba kizlar. Bu günes koruyucusunu kullanan var mi? Ürün bilgisinde beyazlattigi yaziyor. Iyi bir ürünse kullanmayi düsünüyorum Yorumlarinizi bekliyorum :107:

Ürün bilgisi :
UV BRIGHT PLUS, uygulanır uygulanmaz UVA’ya (Yaşlanmaya yol açan UV ışınları) ve UVB’ye (Güneş yanığına yol açan UV ışınları) karşı korunmada görünmeyen geniş bir duvar ören vücut parlaklaştırıcı güneş koruyucudur. Ultimate UV Koruma Kompleksi içeren bu ürün UV ışınlarının cildinize nüfuz etmesini engeller ve böylece güneş lekesi oluşumu şansını azaltır. Yüksek UV korumasının yanısıra, UV BRIGHT PLUS çok amaçlı nemlendirici etkisiyle cildinizi parlak ve yumuşacık yapar.

Formülündeki m-Tranexamic Asit ile pigmentasyonun önüne aktif bir biçimde geçerek renk düzensizliğinin ilerlemesini de önler. M-tranexamic Asit pigment lekelerini çözen ve melanine yol açan melanosit aktivitelerini durduran güçlü bir pigment-aydınlatıcı maddedir ve böylece UV BRIGHT PLUS adlı ürün de cildinizi zararlı UV ışınlarına karşı korurken ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlar.

İçeriğindeki Koenzim Q10 cildinizi zamanın etkilerine karşı daha güçlü bir hale getirir. Paeonia Albiforla Çiçek özü, bu SPF 50 yüksek korumalı güneş koruyucunun cildinizi tahriş etmesine izin vermez.

UV BRIGHT PLUS özel olarak yağ içermeyen ve gözenekleri tıkamayan bir formül ile geliştirilmiştir. Ayrıca alerji oluşturma riski düşük bir biçimde hipoalerjeniktir ve PABA ile Paraben içermez.
UV BRIGHT PLUS uygulama sonrası ciltte beyaz bir tortu bırakmaz. Hafif ve çabuk emilen yapısıyla bu UV koruması paraben içermeyen koruma sistemi ile yağsız olarak formüle edilmiştir. Bu harika güneş koruyucunun bir şişesi ile erken yaşlanmaya veda edin!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları bölümüne mi acsaydim acaba konuyu? :44: Orada cevap veren olurdu heralde, sonucta ürün beyazlatiyor ve lekeleri azaltiyor. Kullanan ya da kullanmayi düsünen biri cikardi kesin. Burada yok mu hic kullanan ya da duyan? Önümüzdeki bahar ve yaz icin simdiden günes kremi arayisina girdim. Gercekten memnun kalacagim bir ürün istiyorum.

Bende ünt ürünlerini araştırıyorum ama hiçç kullanamadım .. Konuyu açmıştım ben cilt bakımı ürün tavsiyeleri bölümünde ünt ürünleri diye başlık açtım oraya bi bak istersen :54:

Back
X