Çatlaklar ünlülerinde çatlakları varmış:))

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
kızlar şu resimleri gördüm şok oldum dünyaca ünlüler ve o kadar paraları var ama demekki onlarda bulamamış çaresini şu çatlakların
33 yasındaki oyuncu tara reid miami sahillerinde objektiflere böyle yakalandı
bakarmısınız kızlar ne kadar çok selülit ve çatlağı var iğrenç duruyo
sao paulo moda haftası kapsamında podyuma çıkan victerio's secret'ın ünlü modellerinden karolina kurkova vücuduyla şaşkınlık uyandırdı.ne demek istediğimi fotoğrafın üzerine tıklayınca daha iyi anlayacaksınız bu yüzden vücudunuzdaki deformeleri,çatlakları,selülitleri fazla kafanıza takmayın

buda shakira

victoria secret mankeni sadece vücutlarında en az 3 kat makyaj oldugunu söylemişti..

daha ne olsun kii..

ışıklar, makyaj ve sınırsız bakım sonuç kusursuzmuş gibi görünüm!

böylece kendimi teselli ediyorum ben

İlk iki resimdekiler çatlak değil ki selülit. Ama onlarda da olması insanı biraz rahatlatıyor gerçekten:)

İlk resimdeki vücut yüzünü görmesem ve yaşını yazmasanız cidden derimki 60 lık bir kadının vücudu.O ne kadar sarkık ve kötü bir vücut ıinanamadım

j_lo ikiz doğurdu hiç çatlmadımı yani :) halle bery de de çatlak çok ama vücut güzeli seçiliyorlar

Shakira
Daha dünyada tedavisi bulunamadı çatlakların ondan böyle kalmıştır

hangi ünlünün yok ki çatlağı hem tonla para alıyorlar aldığı tonla paraları bakım ürünlerine yatırıyorlar her gün bilmem kaç saat spor yapıyorlar ama yine sonuç alamıyor çoğu

gerçekten bulsunlar ya bi kurulsak şunlardan anlamadığım eski kadınlardada oluyormuydu mesela annanem allah rahmet eylesin 4 tane çocuk doğurmuş hiç bir tane çatlağı yok annemin malesef var. Kayınvaldemde de hiç çatlak yok oğlu yani kocamda diz arkası falan çatlak var Allahtan bu çatlak derdi erkeklerde de var :)

evet onlar çok şanslı hamileykende kilo almadıkları için bazı insanlarda çatlak olmuyo ben tam 20kilo aldım nasıl olmasınki

Ben 48 kiloyum ama hafif basenlerim oluyo 1-2 kilo alınca hoop anında çatlak bir de hamile filan kalınca nasıl olur bilemem. Ama benim vücudum çok sıkıdır mesela spor yapmamama rağmen anemin de öyle. Sanırım yumuşak ve esnek derisi olan insanlarda bu çatlak pek olmuyor. Kuzenim böyle mesela vücudu çok yumuşak böyle derisini çekince süner baya ki doğum yaptı ne karnında ne popo ve basen kısmında çatlak filan hiç yok.

evet onlar çok şanslı hamileykende kilo almadıkları için bazı insanlarda çatlak olmuyo ben tam 20kilo aldım nasıl olmasınki

ya ben ergenlikte en fazla 4 kilo oynamışımdır baldırlar falan direk çatladı hamileliğimde de 8 kilo aldım kasık bölgem çatladı ki ki her üç saate bir kendimi yağlıyordum her sabah akşam kremliyordum :) inanamazsınız hamileyken giydiğim ne varsa annem doğuma geldiğinde attı bu ne böyle gören kirli sanar diye yağ lekesi malum :))

evet bencede sıkı bi vücudu olanlar daha sıkı etliler daha çok çatlıyo yumusak olanlar daha az esnek oluyo kilo alıncada ye ancak o esneklik doluyo çatlak olmuyo

sanırım seninde sıkı bi etin var sünger gibi olsaydık yumusak çatlamazdık

sanırım seninde sıkı bi etin var sünger gibi olsaydık yumusak çatlamazdık
Evet benim etim sıkıdır ama kaslı deri nasıl açılır ki o yumşak dokusu olanlar da çatlıyordur bence bu tükettiğimiz gıdalar ve giydiğimzi kıyafetlerle ilintili herşey değiştirildi hiç birşey saf değil haliyle yaşlılarda yoktu biz gençlerde bol miktarda var özellikle gençeceik kızların arka bacakalrı feci olmuş durumda

Yumuşak derisi olanlar kilo aldıkça deri genişliyor esniyor bizim sert olduğu için derinin esneyecek bir alanı yok o da haliyle çatlıyor bence.

Bu çatlakları neden bu kadsr takıyorsunuz ki ünlülerdede var
Ne var ki yara bere değil sonuçta
Benim göğslerim genişleyince ergenlikte çatladı .hiç göğüsüm olmamasından iyidir yani ufacık olucağına çatlaklı olsun
Kalçamdada var yan taraflarında baldırımda epey dığurunca karnımdada oluşur ne yapayım öleyim mi yani
Baxı kadınlarda sıfır çatlak var yüzü at gibi mesela böyle olmak istemezdim çok şükür Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…