İlk resimdeki vücut yüzünü görmesem ve yaşını yazmasanız cidden derimki 60 lık bir kadının vücudu.O ne kadar sarkık ve kötü bir vücut ıinanamadım
Shakira
Daha dünyada tedavisi bulunamadı çatlakların ondan böyle kalmıştır
herseye çözüm bulundu bi tek bu çatlaklara bulunamadı bilim adamları acaba bulmaya çalışıyomudurlar
gerçekten bulsunlar ya bi kurulsak şunlardan anlamadığım eski kadınlardada oluyormuydu mesela annanem allah rahmet eylesin 4 tane çocuk doğurmuş hiç bir tane çatlağı yok annemin malesef var. Kayınvaldemde de hiç çatlak yok oğlu yani kocamda diz arkası falan çatlak var Allahtan bu çatlak derdi erkeklerde de var :)
evet onlar çok şanslı hamileykende kilo almadıkları için bazı insanlarda çatlak olmuyo ben tam 20kilo aldım nasıl olmasınki
Ben 48 kiloyum ama hafif basenlerim oluyo 1-2 kilo alınca hoop anında çatlak bir de hamile filan kalınca nasıl olur bilemem. Ama benim vücudum çok sıkıdır mesela spor yapmamama rağmen anemin de öyle. Sanırım yumuşak ve esnek derisi olan insanlarda bu çatlak pek olmuyor. Kuzenim böyle mesela vücudu çok yumuşak böyle derisini çekince süner baya ki doğum yaptı ne karnında ne popo ve basen kısmında çatlak filan hiç yok.
ya ben ergenlikte en fazla 4 kilo oynamışımdır baldırlar falan direk çatladı hamileliğimde de 8 kilo aldım kasık bölgem çatladı ki ki her üç saate bir kendimi yağlıyordum her sabah akşam kremliyordum :) inanamazsınız hamileyken giydiğim ne varsa annem doğuma geldiğinde attı bu ne böyle gören kirli sanar diye yağ lekesi malum :))
Evet benim etim sıkıdır ama kaslı deri nasıl açılır ki o yumşak dokusu olanlar da çatlıyordur bence bu tükettiğimiz gıdalar ve giydiğimzi kıyafetlerle ilintili herşey değiştirildi hiç birşey saf değil haliyle yaşlılarda yoktu biz gençlerde bol miktarda var özellikle gençeceik kızların arka bacakalrı feci olmuş durumdasanırım seninde sıkı bi etin var sünger gibi olsaydık yumusak çatlamazdık
Evet benim etim sıkıdır ama kaslı deri nasıl açılır ki o yumşak dokusu olanlar da çatlıyordur bence bu tükettiğimiz gıdalar ve giydiğimzi kıyafetlerle ilintili herşey değiştirildi hiç birşey saf değil haliyle yaşlılarda yoktu biz gençlerde bol miktarda var özellikle gençeceik kızların arka bacakalrı feci olmuş durumda