Kameramanlar tasidigimiz elbiseyi çekmiyor ki kamerayi alta koyup iç organlarimizi çekmeye çalisiyor..." => Tugba Özay
Seren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla baglanan seyirci: Kars... Seren Serengil: Dogu tarafi oluyor degil mi?
Ebru Destan: Bana göre 20 yasina kadar herkes t***age'dir... Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Destan: Ayip ayip, önce Türkiye'de Türkçe konusmasini ögren!..
Zaten her zaman ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar..."=>Sibel Turnagöl (Kerem Alisik'la ilgili sorulan birsoruyu cevaplarken)
Sehpaya benziyor ama bunun ayakta durabilitesi yok!.." Pinar Altug (Eline boyamasi için tutusturulan raftan bahsediyor)
Simdi baska bir boyuta geçelim..." RT2 Aksam Haberleri Spikeri (Bir haberden baska bir habere geçerken geçis cümlesi)
Metin Uca: Bir örümcek tarafindan isirilip üstün güçleri olan bir kahramana dönüsen çizgi film kahramani, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarismaci: Örry Potter!..
Biri beni çagirtip dört saat bekletse, yarim saat sonra giderdim!.." =>Ali Sen
Iste eski bir sarki sizler için yepyeni bir sekilde versiyonlandi..."=> Lokum FM'de bir DJ kizimiz
Geçen hafta bu taraftakini yaptirdim, bu hafta da öbürsükini yaptiracagim..."=> Özlem Yildiz (Disine yaptirdigi dolgudan bahsediyor)
Hazir olduktan sonra 'hazirim' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarismaya baslayabilirsiniz..." => "Sans Kapiyi Çalinca" programinin sunucusu Nil Yigitbas (Sagir ve dilsiz yarismaciya söylüyor)
Seyretmedim, görmedim ama gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi..." => Fatih Terim (Adanaspor-Galatasaray maçi sonrasindaki toplantida)