• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Unlülerin Saci Bize Yakisir Mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

didosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
1.509
3
116
42
İstanbul
Unlulerin saci bana yakisir mi?

Unlulerin sac modellerine ozeniriz. Modeli kendimiz icin denemeden once nasil gorunecegini merak ederiz.
Instyle.com sitesinde bulunan bir programda gunumuzun tum gozde unluleri var. En guzeli de onlarin sac modellerini kendi uzerimizde deneyebilmek.
Programa once resminizi yukluyorsunuz, sonra istediginiz unlunun sacini seciyorsunuz. Program unlunun sacini peruk gibi tepenize yerlestiriyor. Daha sonra da renk secimini yapip, aralara rofle bile atabiliyorsunuz.

Sac modelinin ve renginin insani cok degistirdigini gorebilirsiniz.

http://www.instyle.com/instyle/makeover/

Natalie Portmanın bir modeli güzel oldu. Zaten kendisine hasta olurum Yıldız Savaşlarındanşakkıdı

oraya mail aderesini ve kafandan baska herhangi 8 karakter li bir sifre yaz aciliyor cnmyerimseniben

arkadaslar biseyleri hatali yapiyorsunuz demekki

Start your makeover 'a tiklayin

kösede use my photo cikiyo ona GO diyin

email : (emailinizi yazin)
confirm email : (tekrar yazin)

password ( 8 karakterli sifre yazin)
confirm password ( tekrar yazin )

SING UP a tiklayin

ondan sonra bir sayfa geliyor
ordan
upload new photo ya tiklayin

fotonizi yükleyeceginiz sayfa geliyor yükleyin ondan sonra next diyin

Çok güzel ya :)) paylasım icin tesekkurler canım

didosh herşeyi doğru yapıyorum ama e mail adresini kabul etmiyo bacım tam istediğim programdı niye giremedim anlamadım çok hoş bir program yinede teşekkürler

valla süper bi buluş didoş çok sağol sana bunu yaziim şimdi bende girip denicem öptüm seni

valla benım dogru duzgun yuzden çekılen fotom olmadıgı ıcın hıc bı model adam gıb olmadı bana :mymeka:

bir sıte ardı adını unutttum yabancı bır sıte hatta kk da bır arkadas soylemıstı cok guzel degısımler yapılıoyodu

ben birkaç deneme yaptım bile çok hoş :)

ne güzel yapmışsın yaa..ben fotomu yükledim herşeyi yaptım ama sanatçıların üzerine tıkladığımda benim fotonun üzerinde mavi noktalar çıkıyo.
saç direk benim fotomun üzerine gelmiyo yani..
bi türlü yapamadım :(

Back