Ünlülerin Makyajsız Halleri (Yerli)

Buradaki Beğendiklerim; Tuğba Ekinci ve Burcu Esmersoy..
Fakat Bazıları Hariç, (Bülent Ersoy, Demet Akalın ve Gülşen..)
Geriye Kalanlarının, Normalde Bu Kadar Çirkin Olmadıkları Kanaatindeyim..

Son düzenleme:
Bennu Yıldırımlar
$1.jpg$11.jpg

Hande Ataizi
$2.jpg$22.jpg

Tuba Büyüküstün
$3.jpg$33.jpg

Sezin Akbaşoğulları
$4.jpg$44.jpeg

Aslı Enver
$5.jpegEki Görüntüle 302542

Sedef Avcı
$6.jpg$66.jpg

Yasemin Ergene
$yas1.png$yas11.jpg

bir defasında gece yarısı atatürk havaalanına gittim seyahat için. orada o güzelim bayıldığım Burcu Kara'yı makyajsız gördüm aman Allahım felaketti ! suratı şişti belki biraz ama bu kadar kötü görünmesine çok şaşırmıştım. nadiren de olsa genç ünlülerde makyajsız güzellere rastlamak mümkün.

girdim konuya ; ben buna 1000 basarım
ıııy iğrennçççç makyajsız
bla bla yorumlarını bekledim çok rastlamadım cok sasırdım.. komplekssiz insanlar yazmıs :)
elbette makyajlı makyajsız ınsan farklı olacak.. o ışıklar bol makyajı gerektiriyor.. ama ben makyajsızda çirkin bulmadım. makyajlı haline bayıldıgım tüm unluler makyajsız da güzel.. orta olanlar orta veya daha çirkin çirkin olan zaten belli..

hepsi iyi görünüyordur bence. tabi tam gülmeye hazırlanırken, güneşten yüzünü buruştururken fotoğraflanınca iyi görünmüyorlar.

özellikle özge özpirinççi'nin makyajlı ve makyajsız halinin hiç bir farkı olmadığını düşünüyorum. tabi bir kaç yıl sonra onun da bozulur cildi ama şu an çok iyi.

Bazıları makyajsız da doğal güzeller bence.seda sayanın makyajlı haline bayılıyorum allahım bu ne güzellik ne kadar hoş diyorum ama makyajlı diyorum.genelde aşırı makyaj yapanların normal hallerinde göz altı torbaları ve morlukları dikkat çekiyor nedense.demet akalın.hadise.tuğba özay.bariz belliler.

demet akalınla seda sayan fena yaaa..bülent ersoyu sölememe gerek yok sanırım :)

bülent ersoy 5 saat harcıyormuş makyaj için geçenlerde hürriyette okumuştum genede beğenemiyorum yaww :37: yani o şatafatlı farlar rujlar bilmem neler götürmüyor bence :51:
esra erol,gülşen seda bacı ve demet akalın çok kötü hakikaten seda sayanı ben makyajlıda beğenmiyorum açıkçası makyajı geç dudakları göz kenarları gitgide daha da kötü geliyor bu kadar yapay herşeyi nasıl beğeniyor acaba kendini :52:

Ünlü ünsüz tabii ki makyajla makyajsız halleri arasında fark olacak.
Hiçbirinin de çirkin olduğuna inanmıyorum.
Bülent Ablamız hariç :27:
Şaka bir yana bazı hemcinslerim aman onlar mı güzel ben de onların yaptığı bakımı yapsam süper olurum falan...
Cahillikten öte bir şey değil ne demeye kıyaslıyorlar kendilerini, kompleks değil de nedir bu? :31:

Aynen güzel olmasalar ünlü yapmazlardı heralde. Herkes makyajla güzelleşemiyor o kadar makyajında bir sınırı var.
En kötü günlerinde hallerini yakalamışlar özellikle bence çoğu saydığınız güzel kadınlar zaten.
Şahsen doğal güzeller mevcut içlerinde Tuba, Beren mankenlerden Tuğba Özay falan diye gider bu liste
Hele tv de görüp en ablak suratlısını bile gerçek hayatta görüp oha bu kız ne kadar küçük yüzlüymüş güzelmiş aslında diye şaşırıyor insan, tvde çoğu gördüğünüz kadın oyuncular reelde dahada güzel oluyorlar benden söylemesi

Aslı Enver, Özge Özpirincci, Sedef Avcı, Yasemin Ergene, Bade İşcil... Gercekten cok dogal ve güzeller...

Tugba Ekinci de öyle :36:

Back