Cilt Bakımı Ürünleri Ünlülerin güzelik sırları

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
Ünlüler güzel görünmek için ilginç yöntemlere başvuruyor. Yüzüne basur kremi süren de sodayla yıkanan da var.

NÜKHET DURU: MAYDANOZ SUYU İÇİYOR

52 yaşındaki sanatçı her gün aynı saatte yatıyor. Akşam yemeği yemiyor. Sakatatı ağzına bile sürmüyor. Günde bir litre maydanoz suyu içiyor.

SEDA SAYAN SALATALIK MASKESİ YAPIYOR

Haftanın 7 günü masaj yaptıran sanatçı cildine, çay buğusu ve salatalık maskesi yaptırıyor. Seda Sayan uykusuna da çok dikkat ediyor.

YEŞİM SALKIM YÜZÜNÜ SODA İLE YIKIYOR

Pürüzsüz cildiyle her zaman beğeni kazanan Yeşim Salkım şimdiye kadar hiç estetik operasyon geçirmedi. Salkım, her sabah yüzünü zeytinyağlı sabun ile yıkıyor. Haftanın iki günü de soda ile yüzünü duruluyor. Gece yatarken mutlaka ‘Acıbadem Kremi’ sürüyor.
DEMET AKALIN KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ YİYİYOR

37 yaşındaki Demet Akalın sebze, meyve ve lifli gıdalarla besleniyor. Şarkıcı her sabah keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içiyor. Akalın, haftada üç gün tempolu şekilde, en az 3′er kilometre yürüyüş yapmaya da özen gösteriyor.

EBRU ŞALLI SEMİZOTU YİYOR

Bir çocuk annesi Ebru Şallı, günde iki saat mutlaka spor yapıyor. Ünlü manken mutlaka her gün 250 gram çiğ semiz otu yiyor.

EBRU AKEL YÜZÜNE BASUR KREMİ SÜRÜYOR

Sunucu Ebru Akel, gözaltında oluşan şişlik ve morlukları gidermek için hemoroit (basur kremi) sürüyor. Ayrıca, gençliğini ve kilosunu koruyabilmek için her gün 3 litre su içiyor. Yüzünü her zaman soğuk suyla yık ıyor. Güneş koruyucu sürüyor.

DEMET AKALIN KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ YİYİYOR

37 yaşındaki Demet Akalın sebze, meyve ve lifli gıdalarla besleniyor. Şarkıcı her sabah keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içiyor. Akalın, haftada üç gün tempolu şekilde, en az 3′er kilometre yürüyüş yapmaya da özen gösteriyor(37 yaşında olmasına rağmen 25 yaşındaymış gibi gösteriyo ins bizde o yaşlarda ve daha üstü yaşlarda qenç ve qüzel görünürüz hem dış qüzellik hemde kalp qüzelliği olarak( ALLAH herkezin yaşamını tüm güzelliklerle donatır herkeze bol sağlıklı qüzel yaşam dilerim(AMİN)laelaelaelaelae

Ben demet akalını yakından gördüm.hiç de öyle tv'de göründüğü gibi değil cildi.
kırışık ve fazlasıyla esmer...çok pudra sürüyo galiba bembeyaz görünüyo.
Ama ebru şallı çoğunlukla sıfır makyajlı ve cildi çok iyi bence

Gec bunlari anam MAKYAJ onlarin guzellik sirlari :)

Hemde kova kova boyaaa

simdi bunlar in hepsi dogal guzelmi hic estetik yok hahaha yedik bizde... hepsinde botosk var

seda sayanın makyajsız halini gördüm geçen tv de
insan karanlıkta görse korkar, gözaltı için yaptırdığı yanlış müdahalenin acısını çekiyormuş, resmen bir badem vardı iki gözünün altında, ama makyajlı hali 18 yaşında birgenç kız cildi gibi

Unlulerin guzellik sirlarina asla inanmadigimi soylemek istiyorum,estetiksizim diyen ciksin artaya ispat etsin,hepsinin cildi berbat!yuzlerindeki gerginligi ve genc gorunumu botox la sagliyorlar ama yakindan bakildiklarinda ciltlerinde deformasyon oldugu gibi ortada,makyaja batip cikmis hallerine bakinca guzel gorunuyorlar gozumuze,kizlar siz o sekilde makyaj yapsaniz varya,dunyanin guzeli olursunuz.

aslında bazılarının hakkını yememek lazım ..... aralarında gerçekten estetik yaptırmamış ve doğal yollarla güzel olan da vardır mutlaka ama çoğunun makyajsız, tv deki görüntülerinden çok farklı olduğunu hepimiz biliyoruz tabi..bu söyledikleri yöntemleri kullanıyorlarmı gerçekten bilmiyorum ama estetik vb. yollardan da takviye aldıkları kesin..ama oldukça yararlı bilgiler canım sağol paylaşımın için..

Ben demet akalını yakından gördüm.hiç de öyle tv'de göründüğü gibi değil cildi.
kırışık ve fazlasıyla esmer...çok pudra sürüyo galiba bembeyaz görünüyo.
Ama ebru şallı çoğunlukla sıfır makyajlı ve cildi çok iyi bence
ebru şallı çalıştığım mağazaya gelmişti inanılmaz derecede zayıf poposu omuzları hiç yok sırf kemikten oluşma üstünden eşorfman düşüyodu resmen bence yüzü de çok solgun ben tanıyamamıştım hatta! :1shok: televizyondaki reklam afişlerindeki haliyle alakası yok ama gözlerinin etkiliyiciliğine bişey diyemem sengözlerimebaksanab amaan hepsinin makyaj hileleri işte

ebru şallı çalıştığım mağazaya gelmişti inanılmaz derecede zayıf poposu omuzları hiç yok sırf kemikten oluşma üstünden eşorfman düşüyodu resmen bence yüzü de çok solgun ben tanıyamamıştım hatta! :1shok: televizyondaki reklam afişlerindeki haliyle alakası yok ama gözlerinin etkiliyiciliğine bişey diyemem sengözlerimebaksanab amaan hepsinin makyaj hileleri işte

benim fethiyede ki çocuk animatörlüğü yaptığım tatil köyüne gelmişlerdi.ilk başta biraz uzaktan bikinili kadını gördüm bi bayan olarak off bu kim böle kesin rustur dedim ama bi baktım yanındaki eşi bu ebru.çok güzel tek kelimeyle.akşam da çocuklarla origami oynarken eşi oğlu ve ebru geçiodu bizim işimiz gereği herkese slm veririz iyi akşamlar dedim ve şöle burun ucuyla bakıp kafasını çevirdi onun bu yaptığı davranıştan eşi rahatsız olmali ki gülümseyerek iyi akşamlar kolay gelsin dedi.ama hatun gündüz makyajsız nasılsa akşam mor dar elbisesi dümdüz fönlü saçlarıyla taş gibiydi ne yalan.burnu havada belki ama güsel yani:)

aman hiç iananmıyorum bunlar magazinsel sorulara verdikleri uydurmasyon cevaplar özellikle düzenli muntazam bir uyku gece gündüz çalışıyo bunlar nerde aynı saate kalk yat nüket durunun dediği herşeye inanırım gerisi ve çoğu böğle insanlar makyaj bi dolu kremn estetik maskesi ve onlar bu makyaj kozmetik ürünleri normal bir insandan kat kat mecburen kullandıkları için bunu nceremesini her zaman ciltlerin güzelliğini kaybederek ödüyorlar yüzlerine iyi dikkat edin ışın olmadığı bir çekimde insan korkuyo onlardann..... iyi olanlarda var tabide ı..onların hayatı yaşam tarzları yaşlanmayı hızlandıran bir yaşam bence..

X