• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülere özel alışveriş partisinde şoke eden görüntüler!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
H&M’in Fransız moda devi Balmain’le kapsül koleksiyonu için önceki akşam düzenlediği özel alışveriş partisinde izdiham yaşandı.

H&M Zorlu Center’a akın eden cemiyet dünyasının ünlüleri uzun süre sıra bekledi. Kapılar açıldığında tüm kadınlar reyonlara hücum etti.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360544.jpg

Makaron'dan Emrah Akçaay'ın haberine göre, indirimli ürünleri kapmak için birbiriyle yarışan yüzlerce kişi mağazayı savaş alanına çevirdi. Kıyafetler kapanın elinde kaldı, zaman zaman ateşli tartışmalar çıktı, fenalaşanlar oldu.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360454.jpg

Işıl Reçber “Bir kadın elime vurup elbiseyi aldı. Haksızlık bu” diye bağırdı.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360472.jpg

İtiş kakıştan nefes alamayan, çığlık çığlığa reyonlara yığılan insanlar arasında arbede çıktı. Cansız mankenler bile parçalandı. Fatih Ürek ile Nur Yerlitaş bir palto için kavgaya tutuştu.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360462.jpg

Fatih Ürek “Çok mücadele ettim ama değdi. 40 bin TL’lik paltoyu 1000 TL’ye aldım”dedi.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360456.jpg

Özge Ulusoy, Burcu Esmersoy, Didem Soydan izdiham nedeniyle mağazaya geç girince elleri boş döndü.

bunlar-da-unlu-yagmacilar-1360468.jpg

Bu markanın kıyafetlerine bayılıyoruummm :KK68:

ama bunların yaptığı görgüsüzlük

Ya bu H&M hangisi yaw orta direklerde ondan alış veriş yapıo işin içinde fransız bilmem nesi girince mi binlik kıyafetler çıkıo piyasaya ben oğluma ordan kıyafet alıyırum bebek kıyafetleri hem güzel hem uygun pahalı da deil. Geçenlerde vitrininde bi elbise gördüm çok beğendim harika bişeydi eşime dedim çok pahalıdır şimdi bu gidelim boşver falan sonra baktım 50₺ aman tanrım didimm tabi alamadım bedeni yok eskiden olsa al 36yı çık git şimdi nerdeeee 40 bulsam öp başa koy. Hamişlik kiloları ahhhh ahh :(

hm: ortamlarda 40 bin tl deriz, kim nereden bilecek ki bin tl oldugunu

önce bindirmişler sonra indirmişler, yahu zaten olan fiyatı bin tl
fatih ile nur da yesin birbirini, rezalet ya

Simdi nur yerlitas tv8e baglandi, olayi anlatti. Hm iyi reklam yapti diyor :-)
Gercekten de ic camasiri ve cocuk reyonunu begeniyorum.
Yillar once almanyada sık sık giderdim, ulkemize de yeni geldi sayilir =)

Buarada hm'nin normal magazalarinin fiyatlari boyle bilmemkac binli degil ya. Bu nerden cikmis anlamadim

bu h&m in lüx bi magazasi mi ? Ne anlamadim. H&M de 40000ne 1000ne palto mu varmişo_O?

Simdi nur yerlitas tv8e baglandi, olayi anlatti. Hm iyi reklam yapti diyor :-)
Gercekten de ic camasiri ve cocuk reyonunu begeniyorum.
Yillar once almanyada sık sık giderdim, ulkemize de yeni geldi sayilir =)
Evet Almanya da gayet normal bir magaza. Ben de anlamadim. Bu zenginlere özel magaza sanirim

Maymunlar cehennemi.
Rezilliğin, görgüsüzlüğün vardığı son nokta yani. Ee noldu şimdi, binbir görmemişlikle aç hayvanlar gibi kapıştıkları kıyafetleri alınca başları göğe mi erdi acaba. Ne parçaladılar ne yırttılar kendilerini be.

Back
X