Ünlülere KK'yi sorduk :)))

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
İbrahim Tatlıses

ibo1ye6.jpg

Urfa’da KK vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum ..

Reha muhtar

325yd9.jpg

burdan bütün KK üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar KK cilar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
:))))))))

Mehmet Ali Erbil

mehmetalisc5.jpg

KK 'da en yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra.

Banu Alkan

banualkanav6.jpg

Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla KK 'ya renk katacagim, ayol iyiki varsin KK
:)))

Bülent Ersoy

firefly2bulentdn2.jpg

Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz KK'nin gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu
:)))))))

Emrah

11242906478978ysrk6.jpg

Bak Gülcan burasi KK artik burda emniyette olacaksin annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik gülcan :roflol: KK var artik bize sahip cikacaklar
:)))))

AJDAR

sinces871998ah8.jpg

Cikata Muz, muz. Ben bu KK forumuna MAL OLMUS bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz...
:)))))))

Erman Hoca

37058vo4.jpg

Artik bende bundan sonra KK 'da spor bölümlerinde adminlik yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama Kazen arkadasimiz görmemis...:roflol:

kk unlululer basmıs ajdarı ıstemıyom ben ama atın sıteden onu

Emrah'a bittim la ben:roflol::roflol:sositososito

süper olmuş ellerine sağlık diğer ünlüleride bekliyoruz . en büyük KK

Hulya Avsar

3788.jpg

Kayanın beni aldattığını KK'dan öğrendim
4-ay önce tesadüfen girdiğim siteye şimdi müpdela oldum
iyi ki de KK'ya katılmışım yoksa kaya beni aldatmaya devam
edecekti:roflol: haberde KK 1 numara artık KK hayatımın
büyük bir kısmını kaplıyo..:roflol:

Beyaz hoca

3826.bmp

efendiiim KK 'ya girmek caizzdir oradaaa efendime söliyeyim gezinmek paylaşım yapmak
sevaptır bildiğin bir şeyi başkası ile paylaşan insanların mekan-ı cennettir ne demiş hz ömer bana bir
harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum bende buraya girdikten sonra çok şey öğrendim kerhane fliminde oynadığımı
bile KK'nin bölümlerinde öğrendim ama filmi izledikten sonra davadan vazgeçtim safsatalara inanmayınız
hurafeler ile uğraşmayınız islam bölümünü iyi inceleyiniz KK 1
numaradır......

:roflol::roflol:

süpersin zepp harika olmuş

Cem yilmaz

3915.jpg

Bana esprilerinizi nerden alıyorsunuz dediler.Bende KK' dan demedim tabiki.Söyler miyim hiç esprilerini KK' daki komik yazılardan aldığımı.Saol KK

:roflol:

Türkan Şoray

turkansorayya4.jpg
Yanılmaktasınki, pek çok Mumin. Bütün bu lafları bana annem öğretmedi. hepsini geçen ay keşfettiğim K.K'dan öğrendim. Artık beni ezemiyceksin Mumin. senin kölen olmiyciim. Nefret ediyorum senden, tiksiniyorum.Seni KK'daki kadınlara şikayet ettim, bir ben değil, hepsi nefret ediyor senden.

:lepi:

zepp,sen çok yaşa emii bunlar harika..:roflol::roflol:
aramıza yeniden hoş geldin diye bilirmiyiz..a.s.

kuşum aydını .mahsun kırmızıgül'ünde yorumlarını bekleriz..

ya cok guzel olmus emegıne saglık.ZEPP...
ama herseyden önemlı olan şu ki..........
zekerıya beyaz caiz demısye sorun kalmadı...
ya benım aklıma sımdı şu takıldı....acaba ünlü bırısı varmıdır. kk da...

şehrazat

berguzarkorelle8.jpg

kaç dolar vereceksiniz ? şaka şaka karizmatik Curly'yi gördüm hemen üye oldum

Kadir inanir

7049.jpg

Kadir Bey KK diye bir forum var böyle paylaşımlarda falan bulunuyoruz sende katılır mısın bize?

-biz davet beklemeyiz tekmeyi vurur gireriz içeri şimdi dağılınnn leeeyyynnn :roflol:

5024.jpg

ah gecelerrrrrr ...kk lı gecelerrrrrr...
kabus gıbı cöker agır calısınca kk lı gecelerrrrrrrrr...
ayrılıklar vurur benı...sabahları zor olur kk lı gecelerrrrrrrr.....

Angelina Jolie

7092.jpg

KK 'yi BRAD le birlikte çok seviyoruz...
çocuklarımızıda alıştırıyoruz..
I LOVE YOU KK ,hatta erkek çocuğum olursa ismini kazen koymayı düşünüyorum

cok güzel olmuş zep ellerine saglık Şeniz

X