Ünlüler ve silikonları

cyberrella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
64
1
Göğüslerinin silikon olduğunu bildiğimiz ünlüleri beğendiklerimizi ve beğenmediklerimizi nedenleri ve eğer biliyorsak doktorlarıyla beraber paylaşalım mı ne dersiniz?
Deniz Akkaya'nın güzel mesela bence doktoru da Onur Erol diye biliyorum.
Gülşen de silikon yaptırdı ve normalde çok zayıf olmasına rağmen güzel durmuş hiç öyle top top durmuyor. Kim yaptıysa iyi iş çıkarmış.Doktoru kim acaba?
Demet Akalın'ın ise bence kötü göğüs kafesinin üzerinde top top gibi duruyor:-(

kızlar şimdi serenay sarıkayada yaptırmış diyolar onunkilerde iyi duruyo
o kime yaptırdı acaba :KK70:

kızlar şimdi serenay sarıkayada yaptırmış diyolar onunkilerde iyi duruyo
o kime yaptırdı acaba :KK70:

evet tesadüfen yeni bir dizide gördüm .siyah gögüsünün altından ve ustunden tül gecen,göğüs ucunu bir şeritle kapatan bir mayo giymişti.direk dikkatimi çekti :) daha da yaşı küçük aslında...

bence en güzel silikon survivordaki merve'nindi.... yani -bence- protezliydi ve çok da güzeldi.. ( bazı yarışmalarda kol ile zorlandığı kısımlarda yakın çekimlerden protez olduğu anlaşılıyo çünkü)

serenay sarıkayanın silikon yaptırdıgını haberlerde okumadan once fark etmıstım bende.sımdı burda okuyunca baktım gercekten de yaptırmıs ve boyu cok ıdeal bence.kac cc takılmıstır sızce??

Boyu ideal aslında evet ama bence yine de çok doğal bulmadım ben. 300cc vardır çok rahat.
Yine Adanalı dizisinde oynayan Selin Demiratar da silikon taktırmış rolü için. Fahriye abla dizisinde oynayacakmış ee tabi daha kadınsı olması gerek.
Ben en çok Gülşeni beğeniyorum.

evet gülşeninkiler çok güzel ben de beğeniyorum ve ve ve tabii ki Bengü de yaptırdı bilemiyorum yakıştı mı bence o minyon haline eski doğal hali daha iyidi gibi..
ama bence belki 4-5 yıl önce silikon taktırdığı bilinen ama kime yaptırdığı bi türlü bulunamadığı için ispatlanamayan Zeynep Mansur'un da süper süper süper görünüyo.. aşırı doğal...

Way canına herkes çatır çatır yaptırıyor pes doğrusu bu bana moral verdi yanlış anlaşılmasın ben yıllardır cesaret edememiştim :) zaman böyle akıp geçti lakin bu salı dolgun ve güsel göğüslere kavuşacağım SağSalim Deniz Akkaya ve Serenay Sarıkaya benim favorim

X