Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 45 28 Ağustos 2007 Konu Sahibi Zepp #1 BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu kim yaptı sana ,benim babam kim 2- annem yok benim 3- anne yoldan çıkma tamam mı 4- dr. amca niye sakalım yok benim ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa ERBAKAN:bismilahirrahmanirrahim ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY:Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . BERKSAN :Öpüşelim mi (zavallı hemşire) BENGÜ : korkma anne geçer acısı hiç midoğum yapmadın sen kafamçokkarıştı:Roflol:
BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu kim yaptı sana ,benim babam kim 2- annem yok benim 3- anne yoldan çıkma tamam mı 4- dr. amca niye sakalım yok benim ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa ERBAKAN:bismilahirrahmanirrahim ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY:Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. . BERKSAN :Öpüşelim mi (zavallı hemşire) BENGÜ : korkma anne geçer acısı hiç midoğum yapmadın sen kafamçokkarıştı:Roflol:
F fely Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2007 766 2 28 Ağustos 2007 Konu Sahibi Zepp #2 hihihhi süper yaa bayıldım eline sağlık zepp abla a.s.
SENem_89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2007 171 0 3 Eylül 2007 Konu Sahibi Zepp #3 sağol canım,hepsi de güzeldi...
bluish Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2007 286 0 38 23 Eylül 2007 Konu Sahibi Zepp #4 REHA MUHTAR :Acı varmı anne SAVAŞ AY : Annemin karnından bildiriyorum ÇAĞLA ŞIKEL : Mamamı yedim beşiğimde bekliyorum :Roflol:
REHA MUHTAR :Acı varmı anne SAVAŞ AY : Annemin karnından bildiriyorum ÇAĞLA ŞIKEL : Mamamı yedim beşiğimde bekliyorum :Roflol:
E ekrulum_mor ametist Ziyaretçi 23 Eylül 2007 Konu Sahibi Zepp #5 karabiberim ben .!.: BEĞENMEDİNİZ GALİBA :uhm: Genişletmek için tıkla... yok hayatım bilakis çok güzeldi ben eğlendim:Roflol::Roflol::Roflol:biz normalmişiz sadece ınnnnngaaaaaa demişiz:Roflol:işte onun içinde NORMAL(ne iseki çok şükürr)l bir vatandaş olarak rolümüzü biçmişiz:sm_cool::dilcikar::içelim::1hug:
karabiberim ben .!.: BEĞENMEDİNİZ GALİBA :uhm: Genişletmek için tıkla... yok hayatım bilakis çok güzeldi ben eğlendim:Roflol::Roflol::Roflol:biz normalmişiz sadece ınnnnngaaaaaa demişiz:Roflol:işte onun içinde NORMAL(ne iseki çok şükürr)l bir vatandaş olarak rolümüzü biçmişiz:sm_cool::dilcikar::içelim::1hug:
ozlem24 henuz rutbeye daha var:) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2007 413 2 30 Haziran 2008 Konu Sahibi Zepp #6 latif dogan komikti beni dogurtan ebe olsan kustum :)
M Mihriban Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2008 12.699 18 2 Temmuz 2008 Konu Sahibi Zepp #7 yazı güzeldi teşekkürler yaratıcı zekan iyi
Lavanta benaşıkoldum sendeolsana Kayıtlı Üye 4 Haziran 2008 4.028 1 35 30 Temmuz 2008 Konu Sahibi Zepp #8 ay çok teşlekürler çok güldürdün beni hepsi çok güzel burası hiç hijyenik deil hülya avşar bayıldım yaa
ay çok teşlekürler çok güldürdün beni hepsi çok güzel burası hiç hijyenik deil hülya avşar bayıldım yaa
atxixka81 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 2.411 4 2 Ağustos 2008 Konu Sahibi Zepp #9 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hepside cuk oturmuş