• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü şarkıcının kadınları düşünerek tasarladığı bu gitar memelere yer açıyor

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
st-vincent-gitar-tasarimi-3-750x400.jpg

Yüzüne bakmalara doyamadığımız Indie Pop şarkıcısı Annie Clark, namıdiğer St. Vincent, kendi imzasını taşıyan bir enstrümanla karşımızda… Annie Clark’ın kadın anatomisini düşünerek tasarladığı gitar memelerinize alan bırakıyor efendim. California’dan gitar üreticisi Ernie Ball Music Man ile işbirliği yapan Clark bu gitarı sadece kadınlar için değil kısa boylu, minnak, zayıf insanlar için de tasarlamış. Tasarım herhangi bir gitara göre daha hafif; dolayısıyla taşıması da kolay.

st-vincent-gitar-tasarimi-1.jpg

Guitar World’e verdiği röportajda Clark, tasarımıyla ilgili “Sahnede çalarken, çeşitli sahne kostümleri giyerken, gitarın her zaman kadın vücudunun en iyi özelliklerini kestiğini düşündüm.” diyor. Clark kendisinin gitarı normalden biraz daha yukarda tuttuğunu; bu nedenle tüm kostümlerini de bu gerçeğe göre hazırladığını söylüyor. “Sadece kadınların üzerine değil, herkesin üzerinde güzel gözükebilecek bir şey tasarlamak istedim.” diyor. “Umarım insanların hoşuna gidecek… Ergonomisi kadınların ve erkeklerin hoşuna gidecek. Ama özellikle de minyon insanların ve kadınların…”

st-vincent-gitar-tasarimi-2.jpg
st-vincent-gitar-tasarimi-4.jpg

Back