• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlü isim isyan etti: "Bir daha estetik yazan olursa..."

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
'Pucca' ismiyle bilinen sevilen yazar Selen Işık kendisine takipçileri tarafından yapılan 'Estetik' yorumlarına sert tepki gösterdi.
4bbacb25a5b63d7d233114c10fa0724a_k.jpg

Işık, Instagram hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşarak estetik yorumlarına yanıt verdi.
0db9508bd1820ee897284a745dce2a45_k.jpg

Işık paylaştığı bu fotoğrafın altına; "Bana bir daha estetik yazan olursa yemin ederim parmaklarını kopartıcağım. Kız üşenmemiş bütün fotoğraflarımın altına bana hakaretleri saydırmış... Hayır estetikli olsam da onca hakareti işitmek zorunda mıyım? Estetik nedir abi senin kafanda, babanızın ciğerini söküp, milletin burnuna mı takılıyor sanıyorsunuz nedir! Bu öfke nedir yani...Ergenliğime dair elimde tek foto bu, kalanı da İzmir'de zaten...
887d5599ad9e48ccaa51e7507b188f74_k.jpg

Bebeklik, çocukluk fotoğraflarımı da yüz kez attım. Derdime bak benimde ay artık çıldırttılar beni... Nasıl küfürler etmiş... Birde 'dudağında botox' olayı var... dudakta botox mu olur, keşke bir öğrenseydin.

Kaynak: Habertürk

Son düzenleme:
Bu en son yüzünü göstermiyordu yaa, ne Zaman yüzünü göstermiş de burnu dudağı mevzu olmuş :KK53: sanırım ben kadının kitabını okuyalı azıcık zaman geçmiş:KK48:

Estetik hala daha millete ilginç, olağandışı bir şey gibi geliyor ya..

Kıskankanmışlardır cicim ..:KK14:

Sosyal medya cikti cikali haddini bilmeyen yaratiklar herkese saldirir oldu...

"Estetik nedir abi senin kafanda, babanızın ciğerini söküp, milletin burnuna mı takılıyor sanıyorsunuz"
:D :D

Back