Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Link Silinmiştir.Ünlü güzellerin sırrı doğada saklı
Madonna, yüzünü çilek ve süt ile koruyor... Victoria Beckham ise deniz yosunundan vazgeçmiyor.
Biri müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sesi Madonna, diğeri de ünlü futbolcu David Beckham'ın kendisi kadar medyatik güzel eşi Victoria... İşte dünyaca ünlü bu iki ismin güzellik sırları... 31 yaşındaki 3 çocuk annesi Victoria Beckham, vücuduna adeta tapıyor. Bu nedenle kendisine özel bakım uyguluyor. Ancak bu bakım sandığınız gibi pahalı değil. Victoria Beckham, kesinlikle kırmızı et yemiyor. Balık ve buharda pişmiş sebze yemeye yönelik bir beslenme alışkanlığı edinen Victoria Beckham, bunun yanısıra bol bol spor yapıyor.
BALLI MASKE SÜRÜYOR
Victoria'nın güzel cildinin sırrı ise bal ve yoğurt. Bir yemek kaşığı yoğurt ve bir yemek kaşığı bal ile bir karışım hazırlayan Victoria, bu maskeyi sabahları yüzüne sürüyor. Ünlü güzelin diğer bir sırrı ise yosun. Victoria, yüzü için ise deniz yosunları esanslı krem kullanıyor.
Her gün E vitamini alıyor ve yarım saat yürüyor
Bu kadının 46 yaşında olduğuna kim inanır! Hala genç kız gibi görünen Madonna, formunu doğal ürünlerle beslenmesine borçlu. Aynı zamanda yoga yapan seksi yıldız, mutlaka her gün E vitamini alıyor ve bu vitamini içeren yiyecekleri tüketmeye özen gösteriyor. Ünlü şarkıcı ayrıca her sabah cildine, süt ve çilek ile hazırladığı maskeyi sürüyor. Bu arada Madonna formda kalmak için de hergün mutlaka yarım saat yürüyüş yapıyor.
Ben bu ünlülerin sadece balla çilekle güzelliklerini koruduklarına inanmıyorum farklı bakımlar yapılıp genç kalmak içinde birsürü operasyondan geçtiklerini düşünüyorum.Tabi bu basına bu şekilde pek yansımıyor evet spor sağlıklı ve zinde kalmaları için yeterli ama siz sadece bu formüllerle genç görünülebileceğine inanıyormusunuz?Paylaşımın için teşekkürler keşke bende 46yaşıma geldiğimde madonna yada victoria gibi görünebilsem :)
koskoca bi yalan....
ünlülerin böyle süt le çilekle balla ugrasıp guzellestıklerıne ınanmıorum.....
hepsıde mılyarlık bakım urunlerı kullanıo
Ya e vitamini şişmanlatmaz mı?