Gelinlik Modelleri Ünlü Gelinlik Markalarının Başarılı Replikaları

çok güzel dikmişler. göğüs çizgisinin düz olmaması dışında birebir aynı gibi görünüyor. bu da gelinin tercihidir herhalde.

gelin hanımın mutluluğu da yüzüne yansımış, istediğini elde etmenin hazzı, ne güzel :)

"feci kötü" bu kopyalar için pek gerçekçi bir değerlendirme olmamış sanki...orijinallerinin de terzi mankeni üstünde amatör çekilse benzer duracaklarını düşünüyorum ben. kaldı ki kumaşlarında en azından brode değil kenarları kirpikli fransız dantel kopyalarından kullanmışlar ki bu tip dantellerin orijinal fransız dantelinden farkı çıplak gözle tam anlaşılmaz, daha çok sentetik olmaları nedeniyle sertlik-yumuşaklık ve incelik-kalınlıkla ayırt edilirler...

hepsi çok güzel

ben Primor isimli bir modele bayıldım (7no)

ilk eklediğin resimleri gördüğümde ama bu yabancı ya nasıl ulaşıcaz ki demiştim, ama tunalizin dikmini görünce ( ki gelinin yüzünden anlaşılıyor ii olduğu) bence harika bir iş çıkarmış..

orjinaline yakın dikebilen varken, en kaliteli kumaştan alır, en az 2000 lira karda olurum, o parayı da balayında kullanırım :)
çalışmaya başladıktan sonra paramı savuramıyorum artık, herkes işte 30.000 liralık gelinlik giymeyi ama gerçekçi ve makul olmak adına bu modeller gerçekten çok iimiş.. ki o mankenler 90-60 90 1.80 boy la o gelinlikleri yaşıolar ki bence bacak boyu uzunluğu gelinliği en şahane gösteren şeylerden..

neyse çenem açıldı benim... tunalizi aklıma kazıdım, ilk fırsatta gidicem !!

Minenes kesimleri olmamış bence bir de pronovias da daha narin yumuşak dürüyor dikimler daha kaba duruyor. Taklitler aslını yaşatır. Bence sevdiğin modeli diktirmektense sevdiğin modeli kendin oluşturmak ya da sevdiğin modeli bulup almak daha mantıklı. Diktiğinde sonuc hayal ettigin gibi olmayabiliyor.

Herkez çok begenmiş ama ben hiç beğenmedim resmen kaba tabirle çakmayım ben dıye bağırıyor gelınler..
Çok kalıtesız basit durmuyorlar ama orjınale yakında gorunmuyorlar bence..
Orjınalıne o kadar para verılır mı verılmez mı tartısılır ama
ben herkezın vucuduna kısılıgıne ruhuna kendı rengıne gıden bır model oldugunu dusunuyorum , onemlı olanda o yakısanı bulmak .

Kızlar ben 75 kiloyum 170 boyundayım bel çevrem kalın ve göbeğim var PERGOLA benim gibi bi vücuda nasıl olur ya da bana tavsiye edebileceğiniz model var mı?

slm arkadaşlar bende haziranda gelin olacağım fakat gelinlik konusunda kesin karar kılamadım
geçen hafta denediğim gelinliğim fikir verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…